Tak hoši aby tu zas napsal někdo kdo se v tom vyzná (docela) a to jsem já

)) Takže začneme u Elekra120 víš že 1.6 hraje více lidí že buď neznají CSS nebo neví jak stáhnout a atd. ale zase už source začíná hrát mooc lidí a zachvíli možná dožene i CS 1.6

, tak teď Daxter98 co tu to píšeš za nesmysly to není o tom že je něco realističtější ale o tom kdo je na co zvyklý takže když někdo hraje CSS tak říka že je 1.6 nereálná a tak naopak takže se to nedá říct co je reálnějši ale v CS 1.6 sou ty mapy z papíru jako že tam můžeš proděrovat všechno a to je docela nereálné

a Fir36e v CS 1.6 a CSS není rozdíl pouze v grafice ale i v mnohém jiném například i v atmosféře ale to poznáte sami . Jinak jak tu psali že Steam je na nic není pravda no tak možná na CS 1.6 je na nic ale na Source je to dost dobré , třeba můžete zahrát mixy jako že máte poskládaný tým z různých hráčů a v CS 1.6 jsem toto neviděl že se tam dělá a taky v CSS má česko tým který hraje závodně zatím co v CS 1.6 nemají a je toho mnohem víc co CS 1.6 nemá a CSS jo a jestli máte zájem si zahrát hru CSS tak tady máte odkaz:
http://www.diabolic.estranky.cz/stranka/ke-stazeni a tam si stáhnete hru pak jen patche a příjemnou hru a to je vše co bych asi dodal.