SG je lepsi nez SH ... mozna SH je znamejsi ... a je tam strasne moc lidi , ale to je ten problem .. cim vic lidi .. tim vetsi bordel |
SG je moja oblubena web stranka rada sem chodim a obcas idem si zahrat aj na SH ale tam ma to moc neba cize SG davam tak 95% tych 5% este chyba to su mensie nedostatky ale to neva SG navzdy |
Kámoš říka že SG je blbé že tu nejsou nové hry,a Sh má 2x víc her tak jsem mu řekl: Sh má více her proto, že je tam asi 50 admin a SG má jednoho xD (ae to je pravda) |
Tak SuperGames.cz je lepšie.. Tu to je lepšie ako na SuperHry.cz Tam chodíme s kamarátmi v škole, aby nuda nebola. Ale tam to je blbé.. |
Já chodím každý den na supergames a na super hry už jsem nebyl asi tak 2 roky |
SuperGames jsou o HODNĚ lepší než Superhry. =) Ako povedal Jakub07 |
jo supergames.cz jsou rozhodně lepší.já na supergames.cz chodim mnohem víc.myslim že mnohem lepší je supergames.cz .já už dávno nechodim na superhry.cz. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2344 sekund |