Hele proč to porovnáváte jen protože to je podobný název (teda stejný ale to je jedno) Ale SuperGames jsou lepší! |
supergames pše je to tu líp uspořádaný atd... ..a jsem tu spokojený s adminem i s lidma.. ..Akorát mi vadí že mínus kredity za přidání komentáře... |
Supergames ale keby to mali ti zo superhier tak by všetci odtial hlasovali za superhry |
mě se více líbí supergames jsou tu více her lepší komentáře superhry se mi nelíbí |
na superhrách neni zas tak nic super ale někdy tam hraju plant tycoon |
Přesně,Souhlasím ze samsonem.Já mam kredit 8350 tak můžu být v klidečku ).Horší když někdo má kredit 500 adt.Nebo dokonce jsem viděl aj kredit -10.Inak rozhodně jsou lepší supergames.Už že na superhrách přidavají každou blbost co je napadne.Zatím co tady se přidavají dobré hry. |
superhry vsech + co dal tady rara taky advam - to bych neco pridal jak se tam registrujete tak tam mate jenom odhlasit se a zmenit udaje nic vic a tady mate roho o hodne vic a novy hry se tam daj jednou za rok a webgames a supergames ty mi pridou vyrovnany |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4737 sekund |