lalapa:ALe to se da i na superhrach Nicmene,ja jsem o Supergames.cz nikdy nic nevedela.Proste jsem nevedela,ze to vubec existuje.Pak mi tu stranku doporucil kamarad a uz jsem se od toho neodlepila.Nevim jak a proc,ale proste se musim stale a stale vracet sem.Na superhry jsem uz nekoukla dost dlouho a nejak mi to nechybi.Stranka Supergames je krasne bravove sladena a prehledna proste ten dotycny nebo ti si dali opravdu zalezet a jejich vysledek je vynikajici no ne? No,tak trosec vic jsem tu napsala mensi roman ,ale proste jednoznacne SUPERGAMES!!! NEchci ani pomyslet na to,ze by tu stranku zrusili... |
když začínal Supergames tak ty 3dny ježtě nebyli nic moc ale teď už je to 100x lepší než Superhry tak dávám palec nahoru pro Supergames. COOL STRÁNKA JE A BUDE SUPERGAMES |
Superhry jsou zastaralé málo her prostě Supergames je nej a vždy bude nej |
já sem za supergames je lepší super hry sou blbí málo her tam sou vždicky poslední ty hry co sou na: supergames,webgames. proste u mě palec nahoru za supergames |
myslim ze kdyby tohle bylo na SUperhry tak by ste vsicni psali superhry a kdyz je to tady tak rikate supergames.cz |Ja Za sebe rikam www.SuPeRGaMeS.Cz | |
to je teda téma !!!!!!!!!!! XD samozřejmě Superhry (legrace) na Supergames.cz nikdo nemá |
no superhry sou dobry ale musim neco uznat supergames (bez urazky) tak trochu opakuje po superhry protoze nove hry sou stejne a na superhry stare ale supergames je tu vic her a sou tu krediti atd. proste pro mne je lepsi supergames |
Supergames je 1 000 000 lepší než píčowiny superhry. (bez urážky) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.1061 sekund |