vím že mi asi neuvěříte sem na světě 19 34v řebříčku pomáhá mi tata jeho ta hra baví |
ja to hrám už asi tretí rok a stále ma to baví. Hrám na slovenských divokých. Na svete 7 a volám sa Ajwn09 kto tam hrá napíšte mi |
Teraz som sa registroval na slovenskom s4.. Mám tam asi 200bodov.. |
ja som to hraval asi5 krat ale vzdy mi dobyli vesnicu najprv ma lupily nemal som surovyny ani vojakov a nakoniec prebrali potom ma to vzdy omrzelo naposledy som hral na 9 servery |
44. for-get No viš on to hraje ale 5hodin tak takže to není pro slabší slabší at se neregistrujoj hned na začátku ale pozdejs na okraji de su lamky!! |
60 Vojta.M No když to hrál můj tatka tak býval aj 1 BEZ PRÉMKA!! Ale pak ho to omrzelo |
Je to dobrá hra. Ja som hral na slovenskom asi 4.. Mal som okolo 70 000bodov, ale jeden exot ma prebral.. Tak Vám nenapíšem, aké veľké som to mal.. Ale je to dobrá hra.. |
xD když jsem byl na táboře náš vedoucí měl 100 vesnic a přes 1 000 000 bodů kalil to tam pořád xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3565 sekund |