No jo NFS Carbon, kdysi jsem hrával, moc dobrá hra než se mi začala sama vypínat.Musel jsem to odinstalovat.Dariuse v kaňonu jsem dal jenom s Viperem.A to tak, že jsem ho vždycky ze začátku předjel a nepustil jsem ho.
Já měl za auto Dodge Viper, podle mně tohle auto to vytáhne nejvíc. Dal jsem 200 km/h za 2,3 sekundy.Taky ho človíček musí dobře ovládat ve vysoké rychlosti (300 km/h)a já jsem navíc mněl cheaty na nekonečný dusík, takže při závodu jsem ho držel furt. =) S Dodge Viperem jsem to vytáhl nejvíc na 463 km/h. Tohle auto fakt doporučuju. =) |
Jj NFS sou good já začínal u tunerů(začátečník) mnoa teď hraju za muscle (exotic mi připadají těžký zezačátku).Mám pár rad: Honičky: Únik:Většinou se to povede.ačněte přejíždět zleva doprava a zprava doleva před rozdvojením silnice,tím poldy zmatete a většinou před vzjezdem neudělejte zas přesun na 2. strenu nýbrž jeďte rovně.Poldové by mělo odbočit na 2. stranu. Ničení:To mám nejradši XD můj trik je: Snažte se vyjet na krásně dlouhou silnici jeďte a až to vytáhnete aspoň na +- 250km/h tak dupněte na ručí brzdu,fízláci někde v zadku mezi váma rozjeďte se proti nim a naražte XD.Když jedete u zdi řitlačte k ní fízla.Když nadjede další bay vás tky přitlačil,rychle zabrzďte,oni do sebe narazí . Hodnocení: tkovejch 70% si to myslím zaslouží |
dohráno i výzvy ale dost těžký nejvíc mi dal zabrat drift v kaňonu |
NFS carbon jsou super ale po čase je to stereotypní ty závody to mi na tom vadí a Dariuse sem porazil z autem Porsche carrera Gt (to poslední) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7651 sekund |