Udělal jsem "božský nápoj", schválně skuste, je to hustý. Je to za 8525 bodů. Dejte jenom trošičku toniku, trošičku sambuchi, trošičku šampáňa, trošičku limetové šťávy, pak dolejte až nahoru vodku, ale ne úplně, ještě tam pak dejte led a po zamíchání to ozdobte citronem. |
DAX-CZ Když to obrátíš na: Sambuca do pulky Vodku do 3/4 A dolít sambucu Tak to bude rocker |
1.Vodka do pulky. 2.Sambuca do třičtvrtě. 3.A dolít vodkou. Total:Maxi osvícen. |
Já jsem se té hry nahrál když byla nová někdy o letních prázdnínách možná i desítky hodin ...Hráli jsme to s bráchou furt,a když tu hru zapnu hned se mi vybaví léto |
ta hra je hustá ...má smysl pro hůmor koho znám tak ho baví(PS: na supergames sem přivedl kámoše ...přemýšlejí o registraci) |
mno je to husty ale divný, když naliju plnou sklínku třeba vodky, tak se poblije a tak - to tam maj všechno znilí??????????? |
Dost dobra hra kebi mam toho alkoholu tolku doma tak si otvorim bar!!! |
Asi dokonalý koktail: Do čtvrtky Calvados, dolít do půlky Teyuilu A vše dolít vodkou. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4581 sekund |