ja mam Bigboy(a) letouni nemam ale mam cez 10.000.000.K. ja si elitu drazim co aj mam |
hladam členou do klanu [M^A] mars attack globalna europa 1 meno na darkorbit: [M^A]°º»ŞPΨŖΘ«º°[911] prijmame členou z mars lode a elitu mi pište tu |
Já jsem tam jako Suzuzi, hraju za EIC, mám Goliath a max. počet letounů (všechny Iris), lvl. zatím 9 a Šéf-Kapitán, ale každý den se zlepšuju. Hraju od 1-12-2009 =). |
nespojenec to se muzem nekdy potkat taky hraju na Globalni Evrope jsem FEG(Full Elite Goliath)firma MMO lvl 13 ale bohuzel brany porad nemam ale mas pravdu ze kdyz sito zaridite jako nespojenec tak mate sanci tak si vemte z neho priklad.přeji vám hodně zdaru a šťastný nový rok. |
Já hraju na Globální Evropě za EIC (Earth Industrial Corporation) jako nespojenec . General Nelson: Mimochodem lamy již nejsme, za posledí cca 3 měsíce se nám podařilo zabezpečit naše sektory, a například co se týče jak byly Bitvy o Bóje, tak jste i vy od nás dostaly dost slušnou nakládačku, ale i vy jste se vyznamenaly (spíše záleželo na tom, kdo byl zrovna online), ale i tak příjde mi, že poslední dobou VRU docela zaostává. Ještě taková drobnost: nebyl Nelson náhodou admirál?? (žert, nic si z toho nedělej) Jinak jsem LVL 12, mám Leonova (co má ten domovský bonus, tak je skvělý) slušné vybavení (na cca 150k uridia). Ale smutnou pravdou je že tato hra je udělaná tak, aby z lidí co nejvíce vysávala peníze - jsou dvě možnosti využívat extra služby, které jsou placené, nebo požívat levné lodě (nejlépe startovní loď za 0 kreditů, která má opravy zdarma) neopravovat se za uridium, ale koupit znova za kredity, za uridium kupovat lasery a štíty za 10k uridia, postupně si nakoupit kvalitní vybavení, koupit lepší loď (nejlépe leonova) (musí být na max. vybavená tím nejlepšim vybavením) - poté když máte dobrou loď, máte dobrou šanci na přežití - ušetříte za opravy, které odteď platíte za uridium, získáváte další urudium a kredity, jste silnější, zníčíte silnější nepřátele, větší šance na přežití... Toto je kvalitní návod, který jsem sám vymyslel a vyzkoušel. Všem přeji veselé Vánoce a šťastný nový rok! |
zdarec hraje nekdo Darkorbit na global evrapa 2 jsem za mmo lvl 11 skoro 12 kdyztak pisnete |
hral jsem to pul roku mel jsem vegu a 12 lvl ale to jsem nemel compa a pak jsem zjistil ze je to blba hra protoze je to do kola porad strilis a kupujes lasery uz me to neba ALE BYVALA TO SUPROVA HRA! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7895 sekund |