muhahááá,tykadlo povedlo se +23 nebo +24 myslím svini77 se povedla kuše z dračích šlach jinak vím že je to náhodnej efekt a není od +18 ale náhodnej efekt je už od +17 já měl zbraň +19 a rupl mi vítažek ( xD teť mám ubohou +13 |
wYXV:kuše +22 vážně existuje,má jí flashiing...a Daxtere: kuše +22 záři stejně jako kuše +18...je to jen podle náhodnému efektu...max + je +24...+24 na našem českém serveru ještě není,nikomu se to zatím nepovedlo,ale +24 je na německým....mimochodem ve hře jsem RekrytaraSauron 53 luko
a mrkněte se na tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=jBvU4nqk0VA jestli se nemrknete tak vás zabiju i když nebudu vědět že jste to vy ve 4story ![]()
sloučeno a smazán duplicitní příspěvek: Kobyla, -200kr. |
ja jsem to prestal hrat tak pred pul rokem nenuji se tam PanZla je to warr a skoncil jsem na 47 urovni a pak jsem mel jeste lukare na 36 urovni a a tetka jsem si rikal ze to znova zacnu hravat a budu hravat asi za toho lukare a metin je vubec nebavi hral jsem metin 3 dny udelal jsem si 7 lvl a skoncil jsem..takze 4story 90% a metin tak 35% |
a ked dam na postavu a dam mluvit tak mam misiu a v zatvorke hotovo tak ako mam splnit okol aby som dostal odmenu? |
Takže na tomto tématu je válka jako Derion vs. Valorian =) akorát je tu boj mezi 4Story vs. Metin 2 Já hlasuji pro 4Story protože jak říkali Čenich a spol. tak souhlasím Jo a mimochodem Čenich Siriusdered je moje a je to 27 lvl Metin 2 jsem nedávno hrával s Čenichem ale pak nás to omrzelo a tak sme se vrátili ke 4Story A jinak hraju za Valorian Warrior |
wVXVw >> +22 existuje a nehádej se se mnou!!Včera si svine77 udělal kuši na +22! |
¨HELEm schrnu to sem Valorie(STát)jmeno :GenesisLV__:35 povolaní warror a kdo chce pomoc TADY napiste do fora 4s ok sme do sup kolik to bude stat??? rozdeleni lvl 1-10 1stríbro 10-15 3str 15-20 ¨10str 20-25 30str 25-30 50str ok?? a pozor kdo sem napise jako prvni o pomoc ma slevu 50%!!! |
je to super hra akurat neviem tu 1 misiu tie skuski neviem lebo s panem babem som sa porospraval 1 rucni mec mam tak neviem pls pomoste |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3867 sekund |