Tak tahni do vlakna WoW =) Jinak pro kubistena celá rekapitulace: Jméno : Goodfriend Povolání : warrior Rasa: Víla Země : Derion Level : 40(zatím) |
no ja jsem valorianec mam lvl 25 jmeno chunjicek rasa vila povolani bojovnik |
Medgele táhni si se svým wowkem někam do hajzlu,tohle je jen vlákno o 4s takže táhni do topicu WoW!!wVXVw má pravdu,podívej tohle je topic o 4s takže zde se nesmí za 1.SPAMovat za 2. mluvit sprostě a za 3. nespochybňovat 4s a ještě vám něco povim: 4story je hra se kterou chci vyrůst.Je to hra které když se jednou chytíte tak už se nepustíte.Nehraji 4story abych byl nejlepší.Hraji 4story protože tam mám kámoše a zábavu.Takže 4storáci zdar!! =] |
časo prostor je již opravený a musíte zabít Morábiu a Payona jo je to divný ale je to pravda...mimochodem už mě to taky omrzelo du na lineage II je to nej... |
Jinak lukasi,metin 2 je blbost! 4story je 4ever xD =)(jen říkám svůj názor) |
wVXVw kámo není ale podařilo se plusnout +23 říkáš mi:"Blbost" tak tady máš důkaz! http://i731.photobucket.com/albums/ww312/LolZ-LoLz/svine777kuse.jpg?t=1251724845 nevím jestli to pojede |
na ceskych SERVERECH NENI 22+ a vic ale chce nekdo tu 67 lvl bojovnika a ma vsechno na 20+ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5225 sekund |