konečně: Level:25 Jméno:Rigis Atd. a mám meč +14 pamenná dvojručka zboj +11 kalhoty +6 helma +6 boty +5 rukavice + 4 |
R@d1at10n> Ty tři příspšvky během skoro týdne by byly ok, ta armáda vykřičníků mě osobně vadí víc... |
a moc se omlouvám za ty 3 komenty za sebou ale Bulick 8 v tabulce ma sekeru a kuš +24!!!!!!!!!!!!!!!! |
A když nevěříte že je na českém serveru +23 tak jděte na 4story.cz a koukněte na kirgenca4 ta má prut +23 |
Já jsem: Národ:Valorian Rasa:Člověk Třída:Bojovník Úroveň:24,5 Jméno:Rigis |
Jinak Lukine tebe to asi neba,protože skor okaždej asi radši tkovou tu real grAFIKU,ale já jsem opak já prevě miluju fantasy grafiku,kde je vše možný,od svítících očí až k blýsakjícím se drahokamům. takže si jdi zapařit metin ten je pro děti a má tkovou relánější a jednotvárnou grafiku =) =) jinak L2 80%, WoW 80%,4s100% |
Srry momentálně expím luka kterýho expím týden a mám zatím 27 lvl takže hraju je nza tuhle postavu: Jméno: D4n1el ¨Povolání : Lukař Rasa: Felin Země : Derion Level : 27,5)každý den tak 1lvl možná 2) |
hi 4s je prdel sem derionec pro ty co nemaj rádi derion sem Debilonec(debil) jo a Daxter98 pomůžeš sem lvl 22 pomůžěš?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3447 sekund |