Zapomenuté heslo

Toribash

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
11.
21:00 | 18.října 2009
tahle hra je super ale je v ní vir
jinak nejlepší sou ty věci z tutoriálů ve hře takový mazec comba třeba to utrhnutí HEADky jak na něj skočíte a upe mu tu hlavu "ustřelíte" libice až na ten vir
10.
19:49 | 11.února 2009
Tak už vím jak mu ukopnout hlavu můj kick co jsem vymyslel: Zapni hru, dej SETUP a pak GAME RULES. Nastav mód wushu.tbm (napíšeš to tam hned do prvniho misto classic). Zmáčkni C ať ti nespadne a pak jak tam máš 3 svaly na páteři, tak klikni 2x na ten nejspodnější a zmáčkni mezerník. Až bude na tych hodinách 450, tak klikni 3x na ty svaly nad kolenama na noze (na obou nohách) a pak 3x na kolena. 3x na svaly na ramenech a 2x na svaly pod ramenama (ty 2 vedle sebe) a pak zmáčkni mezerník. Pak je to těsné tak zmáčkneš 2x rychle po sobě P a bude to na 390 nebo tak nějak (nejlepší je když bude 392). Pak klikneš 3x na svaly na kolenách, pak zase mezerník. Ten druhý bude o hlavu menší
9.
21:14 | 2.února 2009
A když si dáš www.toribash.com a tam klikneš na STORE, tak se tam možeš přihlásit stejnýma údajama co si vyplonoval pro registraci ve hře a tam pak možeš nakupovat různé barevné věcičky na toho panáka za torikredity, které najdeš pod Your account details. Toriktedit možeš koupit nebo když hraješ multiplayer, tak za každou výhru ti to dá 10 torikreditů. A to stačí, teď se du učit příraz
8.
20:17 | 2.února 2009
Tak hlavu jsem mu ještě neukopl... Ale určitě až na neco přídu to sem napíšu.
7.
19:32 | 2.února 2009
killer > Omg to je masakr!!Fakt super díky a pls napíšeš jak mu ukopnout hlavu? nebo na ňejaké kombo řeba že ho nakopnu 3x nebo 4x xD
6.
17:42 | 2.února 2009
poradim ti ak mu ukopnout obje ruky: dej si první SETUP pak dej MODS a najdi tam walljump (je to podle abecedy). Pak dej C ať ti nespadne a klikni 2x na ty klouby na chodidlech. Mačkej mezerník tak dlouho, až budeš mět navrchu na tych žlutých číslách 400. Až bude 400, tak klikni 3x na ty svaly na kolenách. Panáček ti vyletí a hodí salto (skoro). Až budeš mět na tych žlutých hodinách 350, tak klikni 3x na svaly na kolenách a ten druhý má po rukách tak pak napiš jak to dopadlo
5.
17:20 | 2.února 2009
killer>Ehmmm no něco málo sem pochopil ale je ti na mně moc složité
4.
16:50 | 2.února 2009
Jak tam vidíš ty klouby, tak zmáčkni C aby ti nespadl na zem. Pak to možeš různě klikáním ten jednotlivý kloub ohýbat a tak dělat různé kopy atd. Zezačátku sem to nechápal ani já, ale pak na to přídeš a bude to v pohodě. Třeba klikni 3x na kloub na rameni a ruka pujde navrch (máš tam takového ducha, který ti ukáže co to udělá, pak když budeš hrát multiplayer, tak možeš dat B a bude ti to ukazovat oba duchy). Pak třeba klikni zase 3x na ten kloub pod ramenem a ruka pujde do předu a navrch (nebu dole když klikneš na rameno 2x). Snad si aspon neco pochopil, protože to ted nechápu ani já co sem napsal
3.
16:20 | 2.února 2009
heh tak to sem tzeda těžce nepochopil. Mačkám mezerník a on spadne nazem a řekne to game over poraď pls co mám dělat
2.
11:18 | 1.února 2009
Jo a eště jsem zapoměl na video, ať víte o co de (je to trailer z www.toribash.com ) http://cz.youtube.com/watch?v=lzjl0Cu9HgM&eurl=http://toribash.com/
Zobrazeno 1-10 z 11 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Listopad 2026
PoÚtStČtSoNe
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3046 sekund