Striker->Jasně. Taky je blbý dělat všechno najednou. Nejlepší je si najít stránky jako např. www.modthesimsě.com , www.xmsims.com ,..... nebo blogy jako např. gakl-sims.blog.cz a podobně. S downloadama je to jednoduší a s Cheatama ještě víc. Na tom zmiňovaném blogu jsou myslím taky ty cheaty vypsané. |
Jo zám to ale vždycky mně to přestalo bavit,když nemáte žádný datadisk tak je tam toho máulo,ale kdkyž máte třeba datadisk Mazlíčci a ještě Open for busines tak to z ase nestíháte,starat se o obchod a ještě cvičit mazlíčka u toho splnit potřeby simíka a ještě chodit do práce atd... |
jak kde. Na intoši je možné koupit so to za 650kč a míň a na přepáleném disku je to prakticky zadarmo D |
Ale koupit to celý je dost drahý, všechno to v přepočtu srojí okolo 7000 Kč |
Jó to znám. Mám dojem že dokonce až moc =)). Dvojka je oproti jedničce opravdu o dost lepší. Mám všechny existující kolekce dvojky a jedničku jsem měla úplně tu základní = nulovou a jinak mám i TS1-příběhy trosečníků a životní příběhy, stačí už jen příběhy mazlíčků a jsem v plné sestavě =))). No a taky už se těším na TS3 které mělo být vydáno v únoru, ale teď se předpokádá spíše květen. Počkám si =). No a to je konec, už sem se vykecala xDD |
rád bych jí hrál, ale bez všech datadisků je to podle mě nuda |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.3581 sekund |