No... už mám Bugatti Veyron 16.1,všechny urpadgy na profi a černobílej chromovej lak |
No já si dneska koupil NFS Undercover(i Orangebox ale to nepatří) ,zatím mám Lotus Elise,štve mě žě mě už jednou zabásli,ale hra: PARADISE opravdu moc cool díl,lepší než shift a možná předstihne i Underground 2,smykování jedná básen a honičky cool,poliši se nedaj zničit a jsou až tak dotěrní až vám tečou nervy opravdu dobrá hra a zatím u mě nejlepší ze série NFS(co sem hrál a hrál sem Underground2,Underground,Carbon,Most Wanted,Pro street,Shift a Undercover) |
setci co tu hovoria preco si to nestiahnem[e] mame obmezeny net a ty co hovoria ze to je kravina nevedia co je dobre |
Most Wanted bylo opravdu lepší i když undercover má opravdu propracovanou grafiku to se musí nechat. |
Undercover je boží hra super grafika a taky výběr aut ale jtejnak se my líbí víc NFS Underground 2 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4388 sekund |