100kč ti připadá hodně jéjda...A kolik mš plat na brigádě nebo v práci? 20kč na mněsíc .-D |
jak to mám vědět, já nikdys nestahoval, mi to někdo říkal, a 100 tam fakt nedám |
100 Kč? To je pěkná blbost, jestli máš utorent, tak si můžeš stáhnout GTA 4 zadara. |
Denis527> D xDD Tos mně rozesmál já mněl GTA 4 stažené den před tím než oficiálně vyšlo v české republice... Jo a NFS Undercover je naprostá kravina,jedete 200km/h najedete do prudké zatáčky a to auto je jak přilepené k cestě,proletíte zatáčkou ve dvoustovce jako by nic... Ale jestli po tom někdo tolik touží tak to stáhnete na www.czshare.com Registrujte se tam pošlete SMS v ceně 100Kč a můžete od tama stáhnout 60gb dat |
ja to mam na xbox 360 ... a Gunrap ma uplnou pravdu ... oboje maji takovou jaksi ... zivou grafiku ... ale podle me je undercover docela kratky ... nfs pro street je o neco delsi a grafika neni nejak spatna ... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5555 sekund |