Tak lidi, udělal jsem si novou postavu:
Server: Thalion Nick: zewel Rasa: Válečník Level: 42 Chce někdo vyexpit? Stačí dát echo ![]() |
Já mám teď momentálně lvl 35.. na Sioně jsem měl 62, ale pak mě to přestalo bavit, chodim tam jen občas, ale ted spíš ten Thalion ![]() |
Teda já nevim, ale jak se tak dívam všichni levely: 1-20 Já když jsem to hrál měl jsem 40. A potom 57. |
ja jsem ninja 32 na draxie riše jinno jmenem opicce chodim na ch1 kdo chce viexpim do 30lvl |
oki všechno o mě: momentálně lvl : 21 říše : Shinsoo Válečník Cech : pokemon můj nick ve hře : musahusa Klidně mi napište... ![]() |
ja sem lvl 16 za chvilku budu tak 30 mám kámoše z cechu lvl 42 tak mě vyexpí a pak mám ještě dalšího kámoše lvl 36 taky mě vyexpí a pak mi helpne i s koněm takže good ![]() |
já sem na Sioně jako AssAss!N452(nebo místo toho "!" "i", teď nevim) a sem momentálně lvl 23 |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2448 sekund |