Ak hra niekto sindicate tak nech mi napise ... ja asi koncim mam lvl 81 a nebavi ma to ,,dam mu veci a nejaky yangy |
Já když hraju, tak na nějakým privátu, je to tam asi 1 000x rychlejší v obchodě kameny duše a všechno +9 se také kupuje v obchodě, knížky... atd všechno v obchodě. |
Metin 2? Co to je za kravinu?Přes více jak rokem bych na toto téma řekl tak to je fakt best hra já tam mám level 66!Su war a hraji na thaolinu,ale víc jak před rokem jsem z metinem skončil. Metin2 Je kravina =) Dnes se nejvíce hrajou priváty kde se rychle expí! Nechce se vám čekat než budete mít WH MH a lvl 99?? Zahrajte si nwelongju!!Originální server kde se rychle expí a vy budete mít rychle velkej level.. Seznam privátů Sinidcate.cz Finalongju.com Newlongju.eu aspiremt2.com a spostu dalších,ale tyto jsou nej kdybyste ohledně metinu chtěli poradit tak mi napište U metinu jsem strávil mládí |
Mně nějakej hňup prodal Iron plate +7 za 14k Překlad: Mně nějakej hňup prodal brnění pro válečníka na level 9 +7 za 14.000. |
ehm ty co si mysli ze kdyz sou tady level 11 a chteji vyexpit od kamosu o cem pak je metin dal no ja jenom ze vetsinou to je o lidech co jen chodi dokola kolem a spamujou vyexpi me nekdo vyexpi me nekdo pls asi 160 lidi me o to uz prosilo xD |
xD asi nekteři na Thalionu kvuli Smicinkovi xD kazdodenni spam 60 + sprav za pouhy 2h + hraji privaty 3 nevim kde mam hrat dal vsude mam velke lvly xD 1. LocMt2 jazyk : italsky Skills : vse krom padit P lvl 82 WAR jmenem JakeSally (z Avataru xDD) Zbran Fatal Blade,Zabijak zlutych draku + modrych, meč siriuse vše +9 mam 5 BSek +9 snad bude z jednoho Hwang.... 2. BlackNightMt2 jazyk : německy Skills : lvl 77 WARKA jmenem Fatum xD Vse krom padit P Zbraně : moooc xD 3. SiNDiCATE-Mt2 lvl 70 čepel na pololidi +8 bodak +7 strasne moc to bylo drahy xD (dal jsem to sam na to + stalo to dohromady okolo 30kk) brneni BS +7 asi na po 5. perly sou levny ale ta biila jeste ze 2kk-3kk s kameny +4 a s spechem +6 vsechno dnes nejak blbne ten Loc chjo ((( |
Helďte, co to přepsat na Metin 2 konkrétně nezmíněnou verzi. Abychom se tu mohli bavit i my, z uska. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2466 sekund |