Ak hra niekto sindicate tak nech mi napise ... ja asi koncim mam lvl 81 a nebavi ma to ,,dam mu veci a nejaky yangy |
Já když hraju, tak na nějakým privátu, je to tam asi 1 000x rychlejší v obchodě kameny duše a všechno +9 se také kupuje v obchodě, knížky... atd všechno v obchodě. |
Metin 2? Co to je za kravinu?Přes více jak rokem bych na toto téma řekl tak to je fakt best hra já tam mám level 66!Su war a hraji na thaolinu,ale víc jak před rokem jsem z metinem skončil. Metin2 Je kravina =) Dnes se nejvíce hrajou priváty kde se rychle expí! Nechce se vám čekat než budete mít WH MH a lvl 99?? Zahrajte si nwelongju!!Originální server kde se rychle expí a vy budete mít rychle velkej level.. Seznam privátů Sinidcate.cz Finalongju.com Newlongju.eu aspiremt2.com a spostu dalších,ale tyto jsou nej kdybyste ohledně metinu chtěli poradit tak mi napište ![]() ![]() |
Mně nějakej hňup prodal Iron plate +7 za 14k ![]() Překlad: Mně nějakej hňup prodal brnění pro válečníka na level 9 +7 za 14.000. |
ehm ty co si mysli ze kdyz sou tady level 11 a chteji vyexpit od kamosu o cem pak je metin dal no ja jenom ze vetsinou to je o lidech co jen chodi dokola kolem a spamujou vyexpi me nekdo vyexpi me nekdo pls asi 160 lidi me o to uz prosilo xD |
xD asi nekteři na Thalionu kvuli Smicinkovi xD kazdodenni spam 60 + sprav za pouhy 2h + hraji privaty 3 nevim kde mam hrat dal vsude mam velke lvly xD 1. LocMt2 jazyk : italsky Skills : vse krom padit P lvl 82 WAR jmenem JakeSally (z Avataru ![]() ![]() |
Helďte, co to přepsat na Metin 2 konkrétně nezmíněnou verzi. Abychom se tu mohli bavit i my, z uska. ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2351 sekund |