cau metin2 je good hra jsem 10 lvl mam gilotinovku +5 kamose na 31 a drtim tam i vojaky Jsem: Lvl.10 Na svuj level bohatej Server Siona Říše Shinsoo |
ježiši hrajete to 7 dní a najednou bum přestane bavit mě už to neba... |
pls sem v krachu na thalion říše chunjo lvl28 pls má nekdo hacky pls kdo má skype nebo icq a hacky napište na vojta.marik@volny.cz plspls předem díky čau |
co vsichni nadvate je to zadarmo jen nejde skakat jinak super hra nekdz je nuda kdyz nikdo neni na BO ale tam se nikdy vy co to jen zkusite nedostanete musite se zazit je to proste best nwm co chcete a cheaty to nejsou cheaty to jen kupujou ten item shop chapete sou tam hackeri ale tech je tak 2% jinak metin2 je 98%procentni hra fakt nwm co chcete takze tadyti kkti co jen nadavaj tak dete dpc jo jinak vsem co to hrajou sem lv. 44 s wh dost bohatej cech heroes(byl sem i v Dauntless) server thalion rise jinno(modra) tak cau |
jaj Metin 2 no tak kamosi rikali ze se tam hodne pouzivaji cheaty a ani adminum to nevadi ani bych si to nechtel zahrat me staci ze hraju tedkon Runes of Magic z Lineage 2 jsem skoncil cekam na Lineage 3... |
MEetin jsem hrál 7minut...doopravdy jen takhle málo a stejně jsem si zhnusil MMORPG, kromě WoWka, protože to jsem hrál už předtím. Moje hodnocení Metinu2: 2% - dávám za odvahu PRoč se mi to nelíbí- málo povolání, málo ras, silně lineárné úkoly, grimasy můžete až po zakoupení masky...to nejdůlěžitěšjí NEMŮŽU SKÁKAT |
tu hru znam hral sem ji a mel sem 40 lvl ale pak sli strasne pomalu expi tak sem to dal kamosovi ale good hra |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2524 sekund |