Jééééééé ono to funguje dekuji slovakiuss a prosim mohly byste tu napsat i jiné glitchce jak se dělají a co je pro ně potřeba ?? |
Temnotal, potrebuješ 100 speed, 31 acceleration a zvyšok do jumpingu. Na začiatku zober happy block a potom sa postav na druhý blok od tej jamy, nabi superjump, drž doprava a pusť superjump (doprava drž stále). Tadá p.s.: Mám rank 24, Crown a som pro glitcher (aj keď niektoré nové nepoznám), takže som pripravený na výzvu! Uživateľ Saru, napíšte mi správu tu, na SG, PM-ky čítam iba občas. |
čau hele nemohl bys tu napsat nějaké typy jak nad někým vyhrát třeba ten glitch v razor blade mi vubec nejde ach jo |
konečně mi došlo proč jsem to nemohl najít, to proto že v názvu je překlep nj už jsem rank 41 |
Zdarec já se tam jmenuju Temnotal mam rank 21 a mam exp hat kong hat a propeller hat nemuzu nikde najit santa hat ale jinak zahraju si to obcas jen tak pro zabavu |
me to slo spustit jen na porve a pak me t oneslo jak to ....pls poradte |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2912 sekund |