Jó když nemám co dělat tak si to zahraju. Taky hraju na serverech co jsou na nonsteam.cz. Hraju to teprve asi 2 měsíce. Nick měnim jako ponožky. Nejčastěji mě najdete pod jménem "Night Stalker" nebo "Little Scoutie =)". Nejoblíbenější zbraň mám scouta, nevim jak se to stalo, ale byla to láska na první výstřel AWP je sice lepší, ale zabít s ní umí každý, s odpuštěním, kokot, zatímco zabít se scoutem je umění xD Btw. jsem lama, ale se scoutem vám klidně zabiju AWPčkaře (né zezádu, ale normalně face to face ). Ale když hraje moc lidí tak to se scoutem nemá cenu (necampim). Už mi párkrát nabízeli klan. Zezačátku jsem od těch lidí bral skype, ale pak jsem si to rozmyslel, přece jenom, na volné noze je to lepší ;D |
Já pařim cs přez steam po netu a pařim to na www.nonsteam.cz to je asi nej si myslim ) moje jmeno je cenich |
mam rad counter strike ale pred polrokom sa mi pokazil smola ale este stale poznamna spamet mapy de dust a de dust2 su sklevele mapy teraz mamcall of duty 2 a teda po intaku na serveruch ked som s anudil nasol som tam 1 mapu z counter strike ktoru tez este poznam na smapentko |
uchihasasukeivo: Hraj tohle: CS.bagocina.com:27080, v číslech to neznám . A je tam dost cheaterov protože tam nechodí Admin . Jinak good. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2838 sekund |