kl-vb si si isty ze sa ti nacita server? aby si hral online daj Find Servers a klikni na jeden server 2-krat. Otvori sa ti server a hras. Povedz mi kam klikas a co sa ti ukazuje? |
Kámoš mi dal cs 1.6 na flejdě nainstaluju to ale při instalu naskočí jenom jedna čárka a hotovo jak to mam nainstalovat? |
Jak mám hrát online?Mě se načte ten server jsem na mapě ale hraju sám ze sebou |
Já momentálně hraju na bezhlavec.eu ... Je to tam super. Když nehraju CS/ nejsem tady, jsem tam... |
já hraju asi rok (ale momentálně ne, protože mi nová myš přijde během tohohle týdne...) pořád jen NS, ale snad za nějakou dobu konečně Steam... hraju hlavně na Madness- team serverech...je to tam fakt dobrý (hlavně Only D2/Inf..., kdyžtak web tu: http://madness-team.cz/ ) Hraju pod nickem se!Ro, někdy (ale už spíš ne, měl sem před tím...) AssAss!N Mno, nejoblíbenější zbraň M4 a Kalach... a ze sekundarek USP (deagle je sice silnější, ale blběji se mi s ním míří... navíc teď s novou myší budu mít funkci 3Xfire... takže good pro USP ) Jo a FPS mi nevyskočí nad 30 xD Můj názor na CS:Sko ani nechtějte znát, úplně hrozně se mi hraje... Fuj! Nom, to asi o mně všecko xD |
No tak CS: 1.6 le lepšie než Source. Do klanov ma nikto nepozýval. Spravil som si vlastný a mal som pokoj. Aj ja som v podstate lama. Mám aj meno naj lamka na svate Ale chcel som si dať široké ä na sväte ale na csku nejde široké ä, tak som si dal také. Ale pod menom sammy_115_ mám klan _:.WarS.:_ Som tam sám, takže kto má záujem, napíšte mi SS. A moja naj zbraň je M4.. PS: Ukrut ja mám CS 1.6 a mám FPS max 60 |
Kdybych já měl počítat nabídky od klanů tak se asni nedopočítám. Ale jsem docela lamka. Mám kamaráda, který byl před 4-mi lety na mistrovství světa v CSku a tvrdí, že teď umí max. 50% z toho co uměl na tom mistrovství. Ale mě stejně drtí... CS: Source je také good, ale s velkými nároky, v CS: Source mám jen 70 FPS, v 1.6 100 FPS... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2752 sekund |