pojdte hrat na http://77.78.1.98/l2j/index.php info o serveru: XP x500; SP x500; Adena x2000; PartyXP x500; ItemDrop x10; Spoil x10; ----------------------------------------------- -------------- Custom Items: -------------- ----------------------------------------------- Epic Dark Knight Red Epic Dark Knight Titanium Set Epic MetalStorm Sacrifice Set Epic Infernal Taurus Dragon Shield Weapons AIO AION Wings Epic Wings Tatto Fighter Lvs 1/2/3/4/5/GM-Power Tatto Mage Lvs 1/2/3/4/5/GM-Power Tatto Master Dual Zariche Weapons Epic pojdte tam hrat , je to nejlepsi server |
Aha tak nic.......... už nepotřebuju ted jen pařim a skoro nemam čas ani na SG je to jak droga BTW:už jsme 20 a chci dneska dat 25 (:play |
Ahoj,je tu na lineage2 nějákej profík co by mi řek kde a jak stáhnout? Popřípadě i jak registrovat a zezačátku pomáhat. Kontakt ICQ: 474945705 skype: dax-cz ale rači mi pište na Skype. (skype online) |
no jestli ti nejde spustit skuz mi napsat na ICQ mozna ti poradim 416620985 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2908 sekund |