No . KRipll > každýho baví něco jinší... Já nevím mě to celkem zaujalo a bavilo mě to... |
Mam to krekli,ale moc me to nebavilo protoze je to blbost A jinak nevyhody uz rekl Fir............. ^^ |
Trochu mi hra ale vadí, tady jsou body:
• Na mém bývalém systému se hra neustále sekala. • Výrobci hry říkali, že ve hře budete moc chodit do jakéhokoliv domu • Nemůžete se potápět Jinak, jistě to má velké +, oproti San Andreas.
Příkladem je internet. |
Aha tak to jo... Grevious > mzc co? taky bych to hrál pořád... |
jj vim něco jsem psal na ICQ a přeplo se mi to na tohle když jsem dával enter . |
Adam t > když už jdeš neco napsat, tak něco napiš... Ne, že napíšeš prázdnou zprávu... |
Je to parádní hra má pěknou Grafiku atd... xD Líbí se mi už ty modely aut, a když do někoho narazíte spadne nebo žduchete je to perfektní a jak říka pivař hodně reálny Třeba jsem tam zmlátil flojdu, dal jsem mu přes držku převrátil se přes plot padl do vody xDD a byl hned dead. A teda další co mě hodně zaujalo je to, že když mě honila S.W.A.T nebo co to bylo prostě zásahovka.Skoval jsem se v nemocnici do jednoho pokoje. Ale ne jak třeba v San Andreas nebo v čemkolik jiném prostě ja byl skovaný za zdí a prosě šli dál nevšimli jsi mě když jsem se tam skrčil prostě šli dál. ta hra je tak nádherně zpracovaná Oceňuji ji a vůbec se nedivím, že má v pohodě 15 GB. )) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2202 sekund |