Také jsem zastánce CSS, hlavně díky grafice, která je o dost lepší než v 1.6. Nyní jsem přešel na bhop/trikz servery, kde strávím více času než střílením. xD Kdo by měl zájem se dozvědět více o bhop/trikz může mi napsat SS.
kubisten - Zkus vymazat mapu de_aztec ze složky kde máš nainstalovaný CSS, většinou Program files/Counter-Strike Source/cstrike/maps a tam ji máš. Až se pak znovu připojíš na server s mapou aztec, měla by se začít stahovat nová de_aztec a mělo by to jéct. |
css je pre mna lepsie lebo v 1.6 je na nic grafika a musite si kupovat naboje ked si kupite zbran a v css vam da zadarmo a automaticky |
Mě to příde lepší graficky než 1.6 ale zase je takový...tupý! Neni to ono. CS1.6 je pší zase hratelně :X |
Ale teď lidi mně baví víc Cs 1.6 je to fakt lepší i když se to liší jen grafikou nvm ,ale Cs 1.6 je prostě lepší |
nezahrate si so mnou dakdo v CSS som to nehral asi dakolko mesiacou a potrebujem trenink XD |
Je to docela dobré...mně osobně připadá lepší source. Sice ted už to moc nehraju protože mám kupu jiných her. Btw : Samsone, CSS si jen stáhneš a rovnou bez instalace ho spustíš. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4785 sekund |