Pomôžete mi ? Keď sa chcem zaregistrovať na jednej stránke na WOW tak pýta nejaký kód a neviem čo s tím pls poradte |
Doom, v 2. komentári vôbec nemáš pravdu. Neplatených serverov je veľa (platí sa len na officu) a len odfláknuté servery padajú. Ja hrám na veľa serveroch a mne často nepadá ani jeden. Raz za čas padne, ale to musí každý server. Napríklad kvôli update-om. |
Wats - Možno pre teba sú na Equilibrium raty vysoké, lebo nevieš čo je to High-Rate... Equilibrium nie je blizzlike !!! |
WoW je běh na hodně dlouhou trať...Mafii sem dohrál za 4 hodiny,ve WoW máš za 4 hodiny tak maximálně 12 lvl.A jestli se někomu WOW nelíbí, tak ať si.Těch 5 milionů placenejch účtů je celkem dost ne? |
no tak hlavne Elektro ty tady ted mluvis o uplne jinym stylu hry ... |
No WoW je o ničem CS, Mafia a GTA SA jsou sto krát lepší. |
pokud se nekomu nelibi hra wowko protoze ji nikdy nehral a ma ni skratka takovy nazor od pohledu muze si ji jenom zkusit na strance http://www.trywarcraft.com/index.html na tyhle strance si to stahnete a na 10 dni si to muzete vyzkouset |
je to hrozná hra.Příšerná grafika úděsné postavy,jednotvárné zbraně a všechno je placatý.To je hra někdy z roku 1900 Fakt nemám rád Wofko. |
Budu to mit a hrat budu za hordu a mam to za dara ani to nebudu platit! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.2213 sekund |