http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=4a87d8f61923c tady máš téma k Flatoutu |
He davidvalecnik promin že se směju ale to ses splet.Tohle je povídání o Faloutu a ne o Flatoutu |
pardon je tohle misto na povidani od flatout nebo sem se pslet?? |
tohle je super hra cet sem o tom ve SCORE a docela bych to chtel protoze mi to pride dobry |
fallout 3 mi zítra ta hra příde ale viděl sem videa a ta střílejda je drsná |
Já jsem viděl spolubydlu toto pařit a myslím, že je to dobrá hra Když i Falloutáři nenadávali, ale měli pro tuto hru i kladné slova (přestože jim vadily věci jako že svět je dost rozkopírovaný, že AI je snad ještě blbější než v Oblivionu atd.), myslím, že ta hra má něco do sebe. Osobně jsem projel Fallouta I, dvojka mi přišla o dost těžší a zatím jsem nedokončil, možná to někdy dohraju. Trojku možná zkusím někdy až budu mít po ruce pořádné železo. |
ja nejsem zadnej moc profik v rizeni ale deby ty mi dou a hral sem jenom 2 ale 3 se mi taky libi |
Fallout 1,2 i Tactics jsem hrál. Perfektní hry. Trojku chci taky zkusit, možná k vánocům |
já znám fallout 3 hrál jsem sice jen demo ale určitě si myslím že to je pecka |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3501 sekund |