No jsou onicem ale nekoho zabavi (nerikam ze me,me jenom nejake ale tech moc neni,musi mit fajn grafiku a tu skoro zadna oblikacka nema) |
já oblíkačky skoro vůbec nehraju ale jednou sme s kámošem ze srandy zapli oblíkačku novotnýho a udělali z něj uplnou ženskou ale jinak si myslim že to sou hry celkem o ničem |
Jacku, jediné co mě napadá jako hry pro kluky jsou erotické hry Ty se myslím převážně líbí klukům. Jinak snad ještě nějaké hry míněné pro programátory, nebo různé strojaře a elektrikáře Ale takových asi moc není. |
Líbila se mi jedna oblíkačka, Dress my babe 6. Autor si pohrál s různými účesy, oblečením, prostředími, efekty, ... a myslím, že i nahota se povedla. Myslím, že tato hra s přehledem předčí naprostou většinu oblíkaček, které jsem kdy viděl. |
nwm jak který..některý sou fakt nudný a některý zajímaví.každopádně ikdyž sem holka tak si rač du zapařít na Bojové hry,Sportovní hry,Brutální hry DD |
mno já nwm..jako taky podle tohoo,JAKÉ oblíkačky,pokud je tam více možností,méně možností.... taky jaké jsou tam oblečky ATD. většina oblíkaček jsou dobré.. |
dáš na ně šatičky klobouček a ted jen na ni čumíš po 30 vteřinách maximálně rozbiješ monitor |
já bych řekl že je to blbost oblíkneš někoho a co s toho máš?? nic mě to ani nepobaví! |
ja oblikacky primo ..................... te se rozhodnete sami co tam asi bude |
Já mám oblíkačký náááhodou ráda Je to takovej oddech u kterýho se nemusim bát že mě zabijou |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2766 sekund |