Však jó všichni si oblíknem trička s nápisem SG je nej a budem pochodovat do Václaváku,proč né že? ![]() |
Podle mě je potřeba větší reklama SG! Tzn. větší průbojnost SG do světa. Nějaké akce, víc možností, ta page na FB taky by možná šla trochu líp. No nevím , toď můj názor |
Reklamy už jsem omezil, hlavně tu vyskakovací dole jsem před pár měsíci úplně zrušil... S přidáváním her je to poslední rok složitější. Dřív stačilo udělat jeden malý obrázek, ale ted je potřeba dělat tři obrázky + animaci ze hry a to zabere mnohem více času. |
podľa mňa to nieje kvôli reklamám a už sa stým nedá vôbec nič robiť |
Ahojte šecí jak ste jsi mohli povšimnůt SG už není co bývalo a myslím že hodně uživatelů odešlo kůli tomu že se začaly vyskytovat reklamy i ve spodní liště a byly hodně otravné. Martine nešly by ty reklamy omezit? na krajích ok ale ta dole je obzvlášt otravná. _______________________________________ offpost: Jinak bych se chtěl ještě zeptat martina zda by bylo možné smazat všechny mé komenty u her z důvodu pravopisných chyb ![]() _______________________________________ Děkuji za přečtení a věnování času s pozdravem lukas ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2348 sekund |