Spíš bych pod to dal varování: Upozorňujeme hra není vhodná pro lidi mladší 18 let, způsobuje navyknutí na hazardní hry!!! (Radíme: Nezkoušejte na reálných automatech) |
Právě že si můžou říct aby to zkusili na opravdovém, když to tady nejde.. Hmm... Já zase prohrál 260 kr. |
Tedka jsem vyhrál asi 800 kreditů Kdybych ten automat naprogramoval tak, aby dával, tak by to mohlo mít špatný dopad na mladé lidi, co tomu nerozumí a kdo ví, kolik by prohráli na opravdovém automatu. |
Vojta > Asi tak.. přesně takhle fungujou automaty.. Zkasíruje tě to a vyhraješ z toho 5 % x) |
Podle mě je nejlepší stanovit sumu, kdy odejdeš (napr. u mne 500), kdybys měl jít níž a sumu, kdy odejdeš, pokud nahraješ ji nebo vyšší (u mne 1000). Tak a teď jsem zarobil 300 kreditů, protože se UMÍM ovládat. Takhle to jde i v normálním životě... |
no sice som tam vela nevyhral ale stalo sa ze som aj prehral podla mna dobra hra |
Super hra. Až na to že třeba jsou tady nějaký děcka a ty by ještě neměly hrát hazard. Ale to ani moc nevadí... |
Řeknu to nák takto ted jsem to zkoušel nejde to hrát ale krediy to nesežere pokud to ukončíš tlačítkem Ukončit!!! |
To neni možný oni se tu hádaj a virutalní peníze za který si stejně nemůžeš nic koupit kromě avataru a vypnutí reklam to na tom tolik sejde |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1700 sekund |