SLipe? A budou a hrošíkove ...? xD Vražda online...upozornujem že o polnoci mi začína prepínať...=) |

UFO- Tešíš sa ako zatancuješ? xD No ja sa musím pripraviť ...psychicky inak sa urehocem k smrti..nič v zlom ale ked sa my do dačoho pustíme tak to už musí byť haluz. |

Guten Tag Kindeeer =) Tákže mňa a UFO (Slipknota) napadlo žeby sme si mohli spraviť taký menší zraz supergames. A kedže viacero ľudí zo SG sú "mladiství" alebo z inej časti ZEMEE (čr,sr) atd...Tak nás napadlo žeby sme sa mohli stretnúť tak aby sme nikam nemuseli dochádzať. Napadlo nás žeby sme mohli spraviť niečo ako zraz ONLINE. A to tak žeby sme dohodli daný termín,čas a ľudia ktorý by mali záujem by sa k nám pripojili na skype. Prebiehalo by to takto. Ten ktorý by mal záujem by nám napísal alebo by si nás pridal na skype. My by sme ho prizvali do novej konverzácie (skupinovej) kde by sme prizvlai ostatných záujemcov a v dohodnutý "čas" keby tam už "všetci" boli by sme vykecávali bud cez webkameru,mikrák alebo písali. Mne je to pomerne jedno,zvládam všetky funkcie naraz. Takže kto by mal záujem táák....Srdečne xD vás pozývame so Slipknotom na 1.Online zraz ktorý sa bude konať už tento piatok o 19:30 do neurčeno xD. Kto by mal záujem tak sa ozvite mne alebo Slipknotovi do ss,prípadne nám napíšte na skype. Skype- SLipknot: steve-o128 Mhaja: gumi1997 Miesto stretnutia: SKYPE xD Termín: Piatok o 19:30 Všetci účastníci budú prizvaný ... + ako grátis Slipknot spraví taneček xD takú šou ste ešte nevideli. Ps. Najlepšie bude ak sa pripojí niekto kto má webku a mikrák...alebo jedno z toho. Tešíme sa na vás...s pozdravom vaše sprosté hlavy..Mhaja a Slipknot =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5494 sekund |