Ja síce meškám ale tak šak mne je to fuk kedy to bude. No zajtra neviem,jedine ak prepojim ntb do kuchyne lebo sestra zajtra dojde z nemocnice...:/ |
Já osobně bych byla spíš pro zítřek... Dneska se mi to tak nějak nehodí... Přišla bych strašně moc ráda, ale vzpomněla jsem si, že dneska dávají Vyprávěj... xD Nešlo by to dát na zítřek... Myslím si, že by přišlo víc lidí a navíc dávají Galashow s latinou a to mě ani moc nezajímá... xD |
Též mě štve ten termín..V pátek večer by se mělo jít někam slavit..A né sedět u PC =) |
Sorry ludia ja dneska (piatok) nakoneiec nemôžem, lebo moj drahý oco sa rozhodol mi dať zákaz na pc, a zamkol miestnosť s PC a notebókom... (zabudol že do každej izby je rovnaký kľúč ) ale oni budu asi večer doma a tak sa tam nedostanem ak nepojdem ku kamoške alebo ak naši nepojdú na pivo.. takže sorry niekedy nabudúce, snáď , možno na 3% „prídem“ ale pochybujem |

Tak dúfam že to zajtra stihnem. Hned po škole som dohodnutá ísť von...lenže večer som sa zas dohodla s jednou kravou že pôjdeme na bicykel...tkaže nvm |
Nj, ono to vlastně bude ten den jak bude nové sg xD taková "oslava" xD |
mám strach, že ten mladej měl pravdu.. bolí to čím dál tím víc... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2650 sekund |