Ja sa k vám pridám.. Hoci som tu niečo cez rok a nepoznám ako tu bolo asi pred dvoma troma rokmi, ale podobne to tu bolo aj pred rokom/dva... Teraz to nejak "umrelo"... Gamer má PRAVDU. Tú Martinovu snahu by sme mali nejak oplatiť čo myslíte?? Ja si myslím, že je to dobrý nápad a ja sa pridávam, lebo chcem, aby to tu bolo LEPŠIE!!! |
xXGamerXx: Díky, to je jasný, že jich potřebujeme více. Ale jak je sehnat když se na fórum nedívají. Jedině na chatu. |
MC Hooray - Děkuji že se chceš přidat k tomuto projektu,určitě budeš přínosem,ale potřebujeme více lidí. |
Pardon, ale dost výrazná chyba: Já nechci aby tahle stránka zapadla už jen kvůli tomu, že je málo lidí aktivních. Takhle to má vyznít, promiňte.. překlep |
Hele, já tady taky nebyl, když bylo SuperGames tak hodně aktivní. Já nechci aby tahle stránka zapadla už jen kvůli tomu, že tady hraju a jsem tady zvyklý. Takže já s tebou souhlasím, to je samozřejmost. A máš naprostou pravdu že si to Martin zaslouží. Přeci jenom udělal tuhle super stránku, která nám uživatelům dává tolik zábavy. Já jsem to Martinovi ještě nenavrh, ale já bych mu s designem klidně pomohl, mám už zkušenosti a takový design pro mě není problém. Ale to tady nebudu přimotávat. Prostě SOUHLASÍM, oživíme tuhle stránku! Lidi, takže tímto vás i já prosím, využijte této šance a zapojte se do "projektu". |
Tak jak víte,tak já jsem se na Supergames zaregistroval nedávno,takže jsem ani nevěděl co tady bylo v minulosti (2008,2009) Tak jsem si prolistoval stránky ve fóru a zahlédl jsem tam jak všichni něco píší a všichni jsou aktivní.A myslím si že už hodně z vás co tady bylo ještě když to tady bylo hodně aktivní,tak že někdy zatoužily aby to bylo tak jako minule.A myslím si že to chce asi každý hráč na této Stránce s Online hrami.Ale bohužel se moc lidí nesnaží aby to tu bylo tak jako minule,protože asi neví jaké to tu bylo.Sice nemám moc mluvit do minulosti když jsem tu v té době nebyl,ale chci to poznat.Takže to chci ZOPAKOVAT.Co vy na to ?? Že by jsme zopakovaly to co tady bylo před několika lety,ale bohužel hodně lidí co to tady oživovalo už sem nechodí.Což je škoda,ale co se dá nadělat.Prostě se stím musíme smířit a zopakovat to pěkné staré Supergames,kde jsou všichni online,Chatují,píší do fóra,baví se a všechno ostatní.Myslím si že by zopakování starého Supergames prospělo i této stránce,protože si to snad nezaslouží tato stránka které můžeme Říkat Supergames ?? A nedlužíme to i Martinovi za to jak pěkné to tu založil,a také všem co se tady o to staraly nebo byli přínosem ?? Já si myslím že ano,ale nezačnu s tímto obnovením starého Supergames sám.Takže jestli se chcete přidat tak sem do tohoto fóra napiště že souhlasíte a že se pokusíte z této stránky udělat zase tu samou jako byla v minulosti.Nebo můžete prostě napsat svůj názor.Ale uvědomte si že jde o tuto stránku která je dost dobrá.Jde také o všechny lidi co tu jsou.Tahle stránka sice nemusí být přesně jako byla minule (design apod...) Martin už pracuje na novém Designu a vzhledu stránky takže to nám prospěje a když k tomu ještě obnovíme staré Supergames tak tohle bude nejlepší stránka s Online hrami.Ale jako první budeme muset zapojit všechna fóra do provozu,takže by musel skoro každý napsat něco k tématu u zvoleného podle sebe fóra.A když se nám to povede tak tohle bude dobrá stránka kam si budou lidi chodit zaregistrovat,pokecat a hrát online hry.Takže jestli si myslíte že chcete nějak pomoct Supergames tak sem napiště že souhlasíte.A dáme se do toho.Tady na tomhle fóru se domluvíme co a jak vylepšíme nebo jak budeme kam psát apod... Takže jestli chcete ZOPAKOVAT staré Supergames tak sem napiště svůj názor. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3873 sekund |