FrenFajn - Dobře, díky že jsi se k nám přidala. A kdyby jsi měla nějaký nápad jak tady zlepšit aktivitu napiš to sem, to stejné mohou i ostatní členové projektu =) Lidi je nás už docela dosta na oživení Chatu, ale pár z nás jelo na dovolenou, ale máme celkem 7 členů "projektu" Takže už sem pište svoje nápady, pak je tady trošku promyslíme, odhlasujeme, a potom jestli se na něm shodneme ho uděláme =) |
Tak dobře... Já k tomu taky něco napíšu... Z jedné strany mi to připadá jako skvělý nápad, ale nejsem si úplně jistá tím, zda to k něčemu bude, protože kdo chce ten se tu do chatu nebo fóra zapojí sám od sebe a kdo ne tak toho do toho nutit nemůžeme... A ten kdo sem nechodí tak sem podle mě kvůli jednomu e-mailu chodit taky nebude páč nemá čas a nebo ho to tu prostě nebaví... Nevím... Třeba to podceňuju a pomocí tohohle "projektu" se podaří SG oživit... x) Uvidíme. x) |
Tak lidi mám tu nejnovější věc která mě napadla. Takže, napadlo mě že bychom mohli kontaktovat lidi kteří to tady oživovaly (Vamaka apod...) Byl bych rád kdyby jste všichni co tady jste se v tomto projektu našli někoho kdo to tady oživoval, ale už sem nechodí (to poznáte podle červené hvězdy). A jestli nevíte jak je kontaktovat já vám to hned řeknu =) Musíte si kliknout na jejich profil a musíte jim napsat na jejich Email, nevím jestli budou mít stejný Email jako minule, ale můžeme to zkusit. A můžete jim napsat něco jako "Ahoj, vrať se prosím na Supergames a pomoz nám to zase vrátit do normálu" Nebo si něco vymyslete =) |
Suzuzi - Tak to tě vítám mezi naším "projektem" ;D Jsem potěšen že to zajímá i moderátorky, protože se možná vyskytne něco co by se muselo změnit, ale jen za pomoci moderátorky. Plně s tebou souhlasím, a právě o tom tento "projekt" je, o tom aby se všichni naučily psát do chatu tak jak jsi napsala. A právě tím se to tady zlepší =) Kledko - Každá pomoc se cení, takže vítej mezi námy =) Mám takový nápad jak tady vylepšit Chat. Zkusíme každý psát nějaký dlouhý příspěvěk který bude dávat smysl na každý den, a uvidíme jak se nám to bude vyvýjet. Když se nám to podaří možná si na to zvyknou všichni lidi co něco píší, takže uvidíme =) Zmíním to i v Chatu. Jinak chci poděkovat všem co se rozhodly se do tohoto "projektu" přidat. Vážně si toho cením, a nezapomeňte, děláte to pro blaho tohoto webu =) |
To je moc fajn, jak všichni píšete, že se přidáte, ale abyste to aspoň opravdu uskutečnili. Ale podle mě tady ani nejde o žádnej projekt, jde o jednotlivce. Jen se koukněte do "Nej závisláci", kde můžete vidět, že aktivní z hlediska stráveného času na SG je vás tu dost. Ráda vám s tím pomůžu, ale jak říkám, závisí na každém z vás. Dřív to tu živila úplně jiná témata než dnes (vyjma chatu, ten byl aktivní vždy) a to určitě i proto, že se tu pohybovalo více lidí, kteří byli starší než vy a chodili sem hlavně pokecat, spíš, než hrát hry. Dnes se tu točí to samý dokola. Pořád dokola se ptáte "Jak se máš" (není špatné se zeptat, ale nemělo by se to objevit víckrát na jedné stránce chatu), pořád dokola někoho zdravíte (dřív někdo přišel, pozdravil všechny, rovnou k tomu něco pořádnýho napsal a rozjela se diskuze.. dneska spousta z vás přijde, napíše do příspěvku jenom "čau" a pak čeká až mu někdo odpoví..) a taky často přijdete a spousta z vás (neříkám, že všichni) pak napíše že jde hrát nějakou počítačovou, nebo internetovou hru, radši než aby se pokusil oživit to tam. Nejrozvinutější tedy byl vždy Chat a Volná diskuze. Ale to byla úplně jiná témata než dnes. Dneska se zmůžete akorát na Do 50.000, Slovní fotbal a podobné věci, kde se přispívá jedním slovem, nebo maximálně jednou větou. Neříkám, že je to špatné, jsou to dobrá témata, ale po čase přestanou bavit. Kdybyste zabrousili pár stránek dozadu, tak se tam občas dají najít témata, kde se vždycky psaly slohovky. A navíc, ve spoustě těch témat (a to i v těch, které "žijí" dodnes) se dá odpovědět jak jedním slovem nebo větou, tak i nějakými například 5ti nebo 6ti větami. Jako třeba na otázku Vaše oblíbená země, se dá odpovědět jen jejím názvem, ale můžete také říct, co se vám na té zemi líbí, jestli byste tam chtěli bydlet, jestli byste tam chtěli pracovat a nebo jestli už jste tam někdy byli a podobně. Ale museli byste se trochu snažit. To vaše "Starý Supergames" jsem tady sama zažila, takže opravdu vím, o čem tu mluvím. Tenhle nápad je fajn a nepochybuju o dobrém záměru, ale pochybuju o jeho úspěšnosti. To je vše co jsem k tomu chtěla říct . |
Rio 4 - Super, už to vypadá lépe se zájmem tuto stránku zlepšit ;D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3230 sekund |