Promiň, ale musím se přiznat že jsem si myslel že se to bude vyvýjet dobře, ale když nejsou žádné nápady tak je to docela k ničemu. |
Takže lidi, jelikož to byl pěkně blbý nápad obnovit tuhle stránku. Tak oficiálně opouštím tento "projekt", protože stejně se nic nevede, nemá to cenu. Rozhodně můžete pokračovat v pokusu, ale já se teď budu věnovat něčemu jinému. |
Kledko - Klikneš na "O Supergames" a Potom tam vidíš takové témata, a ty klikneš na "Starý Supergames" Tady máš to kde najdeš to "O Supergames" http://www.ulozobrazek.cz/images/347_Supergames.jpg |
gamer muzu se zeptat kde je tendle chat ja si musím davat starí chat a kliknout na to kde to najdu todle jak to tam dat |
Gamer: xD já vim, žádnej zázrak to není, ale je to jediná mžnost. xD |
kl-vb - Tak piš xD Nikdo tě nenutí, byl to jen takový návrh jak tady vybudovat větší aktivitu. k.ik.a. - Tak se pokus uvěřit a přidej se mezi nás. FrenFajn - Úžasný nápad ;D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3161 sekund |