ja som to robyl tak ze som ukradol ale zase som zmenil spet heslo a potom som sa mu ospravedlnil ale... |
Je to sice hezká funkce, ale prakticky se využít nedá... Když už někdo dokáže hacknout účet, tak se na něj přeci nepřihlásí přes svojí IP to by dokazovalo nízkou inteligenci... Obejít se to dá přes proxy, nebo i přes obyčejné IP hidery (ale u některých je možnost odesílání dat k serveru, takže je pravděpodobnost, že vám bude k ničemu )(podobný systém mají na webgames, tam se zadávají bany na IP adresu, jednou jsem si tam obešel 5hodinový ban(nespravedlivý!)pouze s IP hiderem, ale už budou vymýšlet nový systém ) Takže se to dá uplatnit jen tehdy, když se spameři na chatu vymlouvají, že jim kamarád ukradl účet, že mu řekli heslo... v takovém případě se tato historie využít dá, ale jinak... |
Ono když se teď dá "jasné" heslo třeba 123456, tak to podle mě možná troško bezpečné je, protože by nikdo nečekal, že někdo bude mít tak špatné heslo. |
Vojife ja to tu vyslepicit muzu pac neznaji jmeno a k tomu je to na jednu hru a k tomu si to heslo uz daavno zmenil |
Admine tos uděla fakt dobře. Bude se to hodit. Ale stejnak si lidi zabezpečujte hesla. V silným hesle by mělo být alespoň: velké písmeno, malé písmeno, číslo, symbol. Např.: Hes!lo Jenom tím vykřičníkem to heslo zesilníte hodně. |
Taky často jde třeba o pomstu.. mně by se třeba chtělo hodně lidí pomstít, za to, že jsem je dala do banu (i když samozřejmě k tomu mám důvody) Nebo o "zábavu". Jako tenkrát, když Mildrago ukradl heslo Firovi.. pro takové lidi je to jako koníček, s tím nic nenaděláte, musíte si prostě dát pozor, hlídat si tu Historii a dát si nějaké heslo, které jen tak někdo neuhodne. |
RenegadeCZ > Takový lidi většinou nechtějí nic konkrétního. Jde jim buď o to, že mají radost z cizího neštěstí, nebo si chtějí dokázat, že "na to mají"... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5646 sekund |