kdyby bylo jen přidat hru a nějak vybrat to by bylo lehké a bylo by jich tu nejmíň 50 každý den, ale bohužel je to takhle složité |
Bylo by tlačítko přidat hru, ale tam by se musel vložit asi adresát z PC na ten soubor xxx.ms, nevím koncovku, takže .ms to nebude na 70%. A jak ho získat z online hry na internetu je problém. Pokud nevíte jak na to. Na toto téma jsem si s Martinem kdysi psal SZ. |
Jo jo , ale třeba někoho koho zná osobně, ale to je jedno třeba někdy v budoucnu. Online hry na přání se martin dívá už jich sem hodně přidal co jsou tam až jsem se skoro divil , ale tu moc co jsem chtěl já bohužel ne |
Jojo, já bych rád přidával hry, do Online her na přání se Martin moc nedívá, ale je pravda, že to by asi nebylo úplně "bezpečné" pro stránku. |
Souhlasím, Krute-Ukrute. Myslím, že pro přidávání her tu není tlačítko: + Přidat hru (nebo něco na ten styl). Myslím teda.. podle mě v tom bude něco těžšího v čem Martin nechce aby se někdo hrabal. |
Ale proč by se tím měl zabývat? Funkce Redaktor bude na popisky. To je nejlepší řešení. |
Kdyby martin napsal někomu návod jak přidávat hry myslí mže kdyby to byl inteligentní člověk tak to pochopí a máme tu spoustu her denně |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2732 sekund |