Chce to prostě někoho, kdo se dokáže dobře vyjadřovat, což je Hepaa, Kika, FIr, Ukrut, Vojife a další Krom toho.. to musí bejt jenom jeden? Snad čim více tím lépe ne? |
Promiň, ale tak před půl rokem si ještě nevěřil ani ty mně. Já doufam, že ses změnil . Ale byl si zlobivec! |
Fir> Nedá věřit? Ty si myslíš že bych toho redaktora zneužil jo? To si o mně myslíš hezký věci... |
Nemyslim proto.. ale podle mě by to tu vypadalo hezčeji. Že by tu psal popisky Čech A zároveň Slovák. Už by mi to tu nepřipadalo tak.. český. Protože když najedu na supergames.cz . Co se mi obbjeví ? Český vypsaný sloupce s hrama (Nevim jak to popsat) např: Bojové hry Brutální hry Atd.. A potom popisy u novejch her. A bylo by hezký, kdybych si ho mohl přečíst ve Slovenštině |
Ano fire přesně...měly by se tipy co píše Martin ke hrám mohli psát i slovensky ) |
Ještě rara01, ten mi trochu vadí, protože člověku jeho typuse nedá věřit.. aneb ty spamy co tu ještě poměrně "nedávno" psal.
A myslim, že by redaktorem měl být i někdo ze Slovenska. Ale teda.. je tu fakt pár lidí ze Slovenska, který nemaj "až" zas tak moc chyb a nebo se aspoň snažej psát lidsky |
Prostě seš ještě děcko.. ze všeho máš dobrý den, děláš kraviny.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2252 sekund |