Hele, to je trochu OffT. Sice to původně bylo k tématu, ale stejně to s tím už moc nesouvisí. |
Jo, no.. Ale Elektro už neni tak aktivní a samuel.f ? Kolikrát on tu spamoval? |
Já jsem si teď uvědomil.. je někdo z profi vůbec ze Slovenska? Byl tu Slovakiuss a teď? |
Suzi > Máš pravdu, ale tohle je na Martinovi, až nejen přijde přidat nějakou hru, ale i až se konečně podívá na tohle téma |
Já myslím, že nejlepší sou tři a aby to obsahovalo Čecha a Slováka s dobrým pravopisem a vyjadřováním. Když jeden bude třeba dlouho nemocnej, tak aby tu byl i ten druhej a pro tu jistotu i třetí, nebo kdyby někdo odešel a tak. |
Hele, nějak se to zahrabalo, takže pokud sem Martin přijde, nebude vědět, kdo chce být redaktor.
Takže to shrnu: 77lubos77 Ukrut Gaglo195 Vojife FILIPKAM rara01 Suzuzi Hepaa Slipknot Postupně to budu kdyžtak aktualizovat. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2070 sekund |