Jak psala zuszi tak já jsem už nějakou tu chybku udělal, ale to jsem psával rychle teď už ani tak moc ne.Spíš málo kdy udělám chybu.Přece nikdo není neomylný až na kiku a na pár dalších vyjímek. |
Redaktorem chce být hodně lidí, ale já si mysím, že to, pro někoho, není o tom psát popisy ke hrám. To si jeden řekne: "At to napíše ten druhej..." Je to o těch VIP výhodách. Je to vlastně "druhá cesta," jak se stát něco jako VIP. |
No já bych se chtěl stát redaktorem .Teď jsem na nové škole kde se převážně učíme o počítačích.Můžeme mít ve škole notebook takže tu jsem většinu času.Já jak už jsem řekl jsem na SG jsem skoro furt, ale převážně jen hraji hry, protože jse tu nudím.Začel jsem hrát i jinačí hry na CD ale to bych dostatečně omezil.A trávil bych hodně času zde na SG, ale vím že je tu hodně dobrých lidí kteří mají větší šanci, ale to mi nevadí .. Profi>Profi hráč bych řekl že bude mít furt stejnou funkci, ale o něco lehčí.Určitě profi hráč nebude jako registrovaný člen.Protože registrovaný člen nepíše tak kvalitní komentáře.Jinak ti to napsal Ukrut . |
Ale budete. Jen v podstatě bez video návodů a psaných návodů. To bude náplň redaktora. Prakticky se nic nezmění, protože to teď dělal Martin. |
Slipknot > Asis' špatně pochopil ten význam slova "návody" a "videonávody"... Když se objeví logická hra, něco jako Grow Cube, tak jak napsal Martin ten postup, to by bylo úlohou redaktora. To samé s video návody. |
Slipknot> Kvalitní komentář se nemusí skládat pouze z popisku a ovládání. Kvalitní komentáře jsou i ty kde jsou rady, triky, vlastní názor na hru...atp a to mají psát ne jen profi ale všichni na SG. |
Tak jako s tým souhlasím ale naštvalo mě to že pak nemůžu psát a dávád videonávody já a FILIPKAM jako prostě všeci profi! Profi má za ůkol dělat kvalitní komenty a psát návody no a bez návodů už to není profi to už je jen normal hráč který hraje a píše mi máme také dávat návody a tak?Tedy kromě popisků u her to souhlasím Pak Mrtin bude mít o práci mín . |
Nanci > Díky, Nanci. =) A je pravda, že by se to s tou češtinou dalo. Kdyžtak by to ostatní redaktoři mohli opravit. |
No a aby vás nebylo málo, taky se přihlásím (češtinu myslím zatím zvládám) - ale nelpím na tom (jo, to "nelpím" je napsáno záměrně, nemá tam být "nespím" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4963 sekund |