Redaktor)by měl za úkol na internetu vyhledávat online hry a přidával by je sem podle libosti. Redaktor by měl umět základy HTML, práci s grafickým programem (např. Photoshop, GIMP - freeware, atd.), měl by mít dobrou znalost internetu. A hlavně by ho to muselo bavit. Tak tomu bylo dříve. Teď jsou požadavky na redaktora napsány o něco výše. Redaktor by měl hlavně za úkol psát popisky a návody ke hrám a také jak se hra ovládá. Tím pádem jsou nároky na redaktora mnohom nižší. Funkce se připravuje. |
Redaktor by měl za úkol psát recenze (popisky) ke hrám a později až spustíme u her i návody a videonávody a ovládání hry, tak to všechno by měl za úkol redaktor. > Kde tam vidíš přidávání her? To mělo být náplní starého redaktora. |
Jo ale kdyby to někdo náhodou uměl a byl by redaktor tak by je mohl přidávat.Martin to tam napsal.Mě kdyby to někdo napsal návod jak to jsem přidat tak to asi tak na 79% pochopím. |
Redaktor nepřidává hry. Zkus z nějaké online hry získat soubor .ms nebo jaký. To umí asi jen Vlasec a Martin kteří se v tom vyznají. Martin přidá hru bez popisu a redaktor by ten popis přidal, plus napsal návod atd. |
No já bych řekl že to pro martina muselo být těžké co dat jako 2 nej funkce jestli moderátor nebo redaktor. Moderátor se sice o všechno tady stará o forum a o editaci příspěvků a mazání takových špatných komentářů nebo na požádání smaže komentáře,ale když si to tak vezmete tak zase redaktor přidává hry coš je mnohem obtížné a časově náročné.Pak také dělá popisky ke hrám a na víc když je ke hře nějaký návod tak ho musí najít nebo na něj přijít.Tak z toho hlediska si myslím že to martin neměl zrovna lehká co dat jako 2 nej funkce |
On byl více než moderátor, teď už určitě není. Teď je to druhý VIP. |
Filipkam> jej, tak dík, ale ani já nejsem neomylná Jinak bych jen chtěla dodat, že jak to má Martin seřazené podle funkcí, že Redaktor je něco víc než moderátor - nemyslím si, že by Redaktor měl být něco víc než moderátor, je to jen vyšší stupeň VIP - stejné výhody, ale ještě dává ty popisky.. a moderátor? Vždyť ten se tu o všechno stará, má spoustu povinností a měl by být míň než Redaktor?! |
Přihlásit se můžete všichni, ale hlavní slovo má Martin. A vybrat z X přihlášených 2/3 bude těžké. Teda pro mě by to bylo. |
mohu být taky moderátor píšu spisovně nenadávám jsem slušný a nikdy nezavřu ústa říkají mi drbal(ve škole) a sloh mám nejlepší! Hlásím se! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4174 sekund |