Zapomenuté heslo

Kásting na Redaktora SG

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
49.
19:09 | 9.září 2010
Redaktor)by měl za úkol na internetu vyhledávat online hry a přidával by je sem podle libosti. Redaktor by měl umět základy HTML, práci s grafickým programem (např. Photoshop, GIMP - freeware, atd.), měl by mít dobrou znalost internetu. A hlavně by ho to muselo bavit.
Tak tomu bylo dříve. Teď jsou požadavky na redaktora napsány o něco výše. Redaktor by měl hlavně za úkol psát popisky a návody ke hrám a také jak se hra ovládá. Tím pádem jsou nároky na redaktora mnohom nižší.
Funkce se připravuje.
48.
Ukrut [VIP člen]
19:07 | 9.září 2010
Redaktor by měl za úkol psát recenze (popisky) ke hrám a později až spustíme u her i návody a videonávody a ovládání hry, tak to všechno by měl za úkol redaktor.

> Kde tam vidíš přidávání her? To mělo být náplní starého redaktora.
47.
19:05 | 9.září 2010
Jo ale kdyby to někdo náhodou uměl a byl by redaktor tak by je mohl přidávat.Martin to tam napsal.Mě kdyby to někdo napsal návod jak to jsem přidat tak to asi tak na 79% pochopím.
46.
Ukrut [VIP člen]
19:02 | 9.září 2010
Redaktor nepřidává hry. Zkus z nějaké online hry získat soubor .ms nebo jaký. To umí asi jen Vlasec a Martin kteří se v tom vyznají.
Martin přidá hru bez popisu a redaktor by ten popis přidal, plus napsal návod atd.
45.
18:59 | 9.září 2010
No já bych řekl že to pro martina muselo být těžké co dat jako 2 nej funkce jestli moderátor nebo redaktor.
Moderátor se sice o všechno tady stará o forum a o editaci příspěvků a mazání takových špatných komentářů nebo na požádání smaže komentáře,ale když si to tak vezmete tak zase redaktor přidává hry coš je mnohem obtížné a časově náročné.Pak také dělá popisky ke hrám a na víc když je ke hře nějaký návod tak ho musí najít nebo na něj přijít.Tak z toho hlediska si myslím že to martin neměl zrovna lehká co dat jako 2 nej funkce
44.
Ukrut [VIP člen]
18:56 | 9.září 2010
On byl více než moderátor, teď už určitě není. Teď je to druhý VIP.
43.
k.ik.a. [VIP člen]
18:55 | 9.září 2010
Filipkam> jej, tak dík, ale ani já nejsem neomylná
Jinak bych jen chtěla dodat, že jak to má Martin seřazené podle funkcí, že Redaktor je něco víc než moderátor - nemyslím si, že by Redaktor měl být něco víc než moderátor, je to jen vyšší stupeň VIP - stejné výhody, ale ještě dává ty popisky.. a moderátor? Vždyť ten se tu o všechno stará, má spoustu povinností a měl by být míň než Redaktor?!
42.
Ukrut [VIP člen]
Přihlásit se můžete všichni, ale hlavní slovo má Martin. A vybrat z X přihlášených 2/3 bude těžké. Teda pro mě by to bylo.
41.
Grevious>Tady není kásting na moderátora, ale na redaktora .
40.
18:53 | 9.září 2010
mohu být taky moderátor píšu spisovně nenadávám jsem slušný a nikdy nezavřu ústa říkají mi drbal(ve škole)
a sloh mám nejlepší!
Hlásím se!
Zobrazeno 111-120 z 159 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4174 sekund