jo takže se redaktorem může stát kdokoliv, ale musí mít o hrách co říct a také musí vědět jak se hra ovládá a psát prostě návody ke hrám. |
jo takže se redaktorem může stát kdokoliv, ale musí mít o hrách co říct a také musí vědět jak se hra ovládá a psát prostě návody ke hrám. |
pardon Jo aha já si to asi blbě přečetl, protože sem to tučné užnečetl, protože jsem se šel přihlásit o redaktora Tak sry |
Jo aha já si to asi blbě přečetl, protože sem to tučné už nepsal, protože jsem se šel přihlásit o redaktora Tak sry |
Takže začnu znova. Co by bylo náplní redaktora? Redaktor by měl za úkol psát recenze (popisky) ke hrám a později až spustíme u her i návody a videonávody a ovládání hry, tak to všechno by měl za úkol redaktor. Popis všech funkcí: 2. Redaktor by měl za úkol na internetu vyhledávat online hry a přidával by je sem podle libosti. Redaktor by měl umět základy HTML, práci s grafickým programem (např. Photoshop, GIMP - freeware, atd.), měl by mít dobrou znalost internetu. A hlavně by ho to muselo bavit. Tak tomu bylo dříve. Teď jsou požadavky na redaktora napsány o něco výše. Redaktor by měl hlavně za úkol psát popisky a návody ke hrám a také jak se hra ovládá. Tím pádem jsou nároky na redaktora mnohom nižší. Funkce se připravuje. Prosím Tě, tak tomu bylo dříve. Hlavně to tučné si přečti. Tak tomu bylo, když měl být redaktor spuštěň poprvé. |
No já to nějak nechápu xD ale to neřešme.Martin to tam napsal včera že budou redaktoři moct přidávat hry. |
Tys' mě nepochopil. To měl dělat Redaktor dříve, tedy když jsi nebyl registrovaný a vlastně ani já ne. To měl být redaktor Vlasec, který není momentálně dostatečně aktivní. Proto to Martin upravil. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4010 sekund |