Zapomenuté heslo

Komentářové hodnocení.

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1.
15:03 | 19.srpna 2010
Vzhledem k tomu že se v poslední době na supergames nepíší téměř žádné kvalitní komentáře tak jsem se rozhodl zavést toto téma.V poslední době nás opustilo mnoho VIP hráčů.A tehdy se psaní kvalitních komentářů snížilo zhruba o 25%.Také nás opustili mnozí hráči supergames.To se psaní kvalitních komentářů znížilo o 10%.A také nás opustili nebo jim byla odebrána hodnost a to jsou profi hráči!.Profi hráč je od toho aby psal kvalitní komentáře jinak mu bude odebrána hodnost a tudiš bude už jen normální hráč.A když nás opustili i mnozí profi (nebo jim byla odebrána hodnost) tak psaní kvalitních komentářů kleslo téměř o 34% a možná to bylo i víc (Tydle výpočty jsou jenom odhad,ale měli by představovat skutečnost).V poslední době i moderátoři přestaly psát kvalitní komentáře to se zase snížilo o5%,protože moderátoru je málo.Ale pak martin(admin) dlouho nepřidával žadné hry tak mnozí přestaly psá komentáře a také nás opustily To bylo snížen asi o 17%To máme snížení 91% a to si myslím že kvalitních komentářů se píše ještě mín odhadem tak 4-5 lidí.Proto jsem zavedl toto!!!!.
Každý hráč co napíše komentář ke hře tak jsem napíše jméno hry a číslo komentáře!Nejlepší by bylo aby to byl link..
Když sem dáte jméno hry u které máte komentář tak o vašem komentáři budou vědět.Tudiš máte šanci že dostanete mnoho +.
Chcete se stát profi?
Jestli se chcete stát profi tak toto je vaše příležitost .Když jsem dáte jména her,kde jsou kvalitní komentáře bude u vás martin(admin) vědět ..A budeme o tobě vědět i my ..Navíc bude porota co každému komentáři dá +...O porotě budu ještě mluvit.
Nemáš kredity na avater?
Jestli ještě nemáš kredity na avatar (nahrání obrázků) tak to je také tvoje příležitost.Napiš kvalitní komentář a dostaneš +..A zato také kredity..
Porota
Porota budou hodní kluci (-_-)Takže nebudeme tak přisní a budeme dávat + většině lidem co jsem napíšou,ale aby to bylo aspoň trochu kvalitní komentář ...V porotě budou jen 3 lidé,ale může jich být víc když se mi ozveš .
Členové poroty
FILIPKAM (Profi hráč)
Slipknot (Profi hráč)
filipko1807
-------------------------------------------------------
Doufám že se do tohoto zapojí co nejvíce lidí.A bude víc kvalitních komentářů ...
Komentáře za které budete moci dostat + budou muset být starší jak 19.8.2010 15:10
Zobrazeno 91-91 z 91 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
11
Profily
10
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Březen 2026
PoÚtStČtSoNe
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.7315 sekund