Zapomenuté heslo

Vysvetlenie a odchod

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
8.
samuel.f [profi hráč]
21:10 | 1.června 2010
Maja --> Neodchádzaj. Bez teba tu nebude zmysel tu chodiť. Prosím, lebo ak pôjdeľ ty, tak pojdem aj ja.
7.
21:07 | 1.června 2010
za prvý přišel jsem na to kvůli tomu že lubos77 napsal na chatu neco co me dovedlo k tomu jak to psat
6.
77lubos77 [profi hráč]
21:07 | 1.června 2010
Nie,hento sú odoslané zprávy,šak vidíš sám že som nič neodoslal Daisukovi.
5.
Vojife [VIP člen]
21:05 | 1.června 2010
Um, že nemáš zprávu pojmenovanou "Tady máš ty barvy" a že se tě Daisuke ptal je opravdu důkaz.

Ale jinak ti věřím.
4.
77lubos77 [profi hráč]
20:58 | 1.června 2010
3.
Vojife [VIP člen]
20:53 | 1.června 2010
Proč kvůli tomu odcházet??
Funkce se zruší a bude to.
A ty jsi to přece neudělala, tak proč bys' odcházela ty?
2.
Mhaja [VIP člen]
20:48 | 1.června 2010
Pokracovanie slohovky xD
ja som to nevykecala ani vladikovi ani nikomu inomu. No a Daisuke sa to pýtal či mu ti prezradím mna tu na sg cez ss aj na skype ale neprezradila som mu to a skúšal to ja na Lubošovi a Luboš šak ten kokot jebnutý..mu to vykecal. A už ma to štve ..Celý Vladík aj Luboš aj ostatní ako to zneužili a hodili na mna... No a potom ma mama hnala zo psom a ja krava sprostá som vybehla von do dažda v mikine a mám zmrznuté prsty takže tu bude vela preklepov a chýb no ale chyby preto lebo sa neučím xD...No takže záver je taký že ja ani Kika sme to nikomu nevykecali a ja som si vymyslela že som to Vladíkovi vykecala. A keby sa mi dostal v tejto chvíli mrs.Vladík do rúk tak by bol v nemocnici...A už ma to fakt štve a odchádzam ja viem že zas ale nepíšem že na vždy...len na dobu neurčitú....musím si dať pauzu od tých kreténov... A poprosím aby ma dal Martin alebo niaky moderátor do mínusu ...a ked mi poviete že nie tak ano! xD Ved sa pozrite ako tu nadávam!xD Dáte ma do mínusu a je xD... A ak nie tka ma ešte viac naseriete a to už bude dôvod mi dať aj stály BAN xD...Tak sa tu majte všetci. A Vladík ty zmrd prijebaný toto si vyžerieš.
1.
Mhaja [VIP člen]
20:48 | 1.června 2010
Tak tu Vám dopodrobna vysvetlím čo sa dnes stalo .

AKo už všetci viete tak na sg sa dajú používať aj farby no a ako prví sa to myslím že dozvedel Ukrut. No a v topicu skúšky HTML sa o tom kecalo že ako sa to robí to farebné písmo a blablabla...No a ako sa tam kecalo o tom tak KIka len tak zo srandy skúsila zelenú či to ide a náhodou sa jej to podarilo no a hned po nej celý natešený písal zelenou aj Vladík. No a Kika je moja naj.kamoška a aby to nevyzeralo že ona Vladíkovi prezradila ako sa píše zelenou tak som napísala do skúšky html falošnú správu kde som ja pozmenila čas aby sedel s tým ked vladík písal zelene a celé som to narafičila aby to vyzeralo že som Vladíkovi prezradila ja ako sa píše farebne. No a Vladíkovi som napísala o čo ide že nech napíše že je to pravda že som mu to vyzradila. No a pred Kikou som sa to snažila predstierať že som mu to naozaj povedala...pričom to vôbec nebola pravda a záhadou je odkial sa dozvedel Vladík ako sa píše farebne. No a Vladík využil situáciu a Lubošovi,Daisukemu,Danielovi a ostatným userom vykecal ako sa píše farebne no vlastne Luboš to vykecal daisukemu..No a VLadík to zhodilk na mna akože som to ja všetkým vykecala.Proste ten zmrd využil situáciu :@. A všetci to dalej vykecávali a smaovali tu a tka dalej...A ja som to vlastne nikomu nevykecala. Vladík na to prišiel od niekoho iného ale nie odomna a už vôbec nie od Kiky. JA som to len celé narafičila aby to bolo na mna a Vladík to potom využil a vykecal ešte ostatným a zhodil to na mna. Takže aby ste v tom mali jasno: Ja som to nikomu nevykecala a Kika tiež nie. Vladík to od niekoho zistil pretože je to vritprdelka a každý vie že by bol kludaš rád keby bol admin no kto by nechcel však?!? No a ja som len chcela aby nebolo na Kiku že mu to vykecala lebo mu to nevykecala a takto to vyzeralo ako by mu to vykecala no a mne na nej záleží a nechcem aby ste ju obvinovali za to čo nespravila . No a ako osm to napísala tomu zmrdovi že nech to hraje tak to využil a schválne ešte spamoval a písal farebne akaždému to rozkecal a ešte aj to hodil na mna ...
Zobrazeno 11-18 z 18 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3772 sekund