Maja --> Neodchádzaj. Bez teba tu nebude zmysel tu chodiť. Prosím, lebo ak pôjdeľ ty, tak pojdem aj ja. |
za prvý přišel jsem na to kvůli tomu že lubos77 napsal na chatu neco co me dovedlo k tomu jak to psat |
Nie,hento sú odoslané zprávy,šak vidíš sám že som nič neodoslal Daisukovi. |
Um, že nemáš zprávu pojmenovanou "Tady máš ty barvy" a že se tě Daisuke ptal je opravdu důkaz. Ale jinak ti věřím. |
Mhaja ja som mu nič nevykecal: http://img689.imageshack.us/img689/3748/dkaz0.jpg a http://img687.imageshack.us/img687/5593/dkaz01.jpg |
Proč kvůli tomu odcházet?? Funkce se zruší a bude to. A ty jsi to přece neudělala, tak proč bys' odcházela ty? |

Pokracovanie slohovky xD ja som to nevykecala ani vladikovi ani nikomu inomu. No a Daisuke sa to pýtal či mu ti prezradím mna tu na sg cez ss aj na skype ale neprezradila som mu to a skúšal to ja na Lubošovi a Luboš šak ten kokot jebnutý..mu to vykecal. A už ma to štve ..Celý Vladík aj Luboš aj ostatní ako to zneužili a hodili na mna... No a potom ma mama hnala zo psom a ja krava sprostá som vybehla von do dažda v mikine a mám zmrznuté prsty takže tu bude vela preklepov a chýb no ale chyby preto lebo sa neučím xD...No takže záver je taký že ja ani Kika sme to nikomu nevykecali a ja som si vymyslela že som to Vladíkovi vykecala. A keby sa mi dostal v tejto chvíli mrs.Vladík do rúk tak by bol v nemocnici...A už ma to fakt štve a odchádzam ja viem že zas ale nepíšem že na vždy...len na dobu neurčitú....musím si dať pauzu od tých kreténov... A poprosím aby ma dal Martin alebo niaky moderátor do mínusu ...a ked mi poviete že nie tak ano! xD Ved sa pozrite ako tu nadávam!xD Dáte ma do mínusu a je xD... A ak nie tka ma ešte viac naseriete a to už bude dôvod mi dať aj stály BAN xD...Tak sa tu majte všetci. A Vladík ty zmrd prijebaný toto si vyžerieš. |

Tak tu Vám dopodrobna vysvetlím čo sa dnes stalo . AKo už všetci viete tak na sg sa dajú používať aj farby no a ako prví sa to myslím že dozvedel Ukrut. No a v topicu skúšky HTML sa o tom kecalo že ako sa to robí to farebné písmo a blablabla...No a ako sa tam kecalo o tom tak KIka len tak zo srandy skúsila zelenú či to ide a náhodou sa jej to podarilo no a hned po nej celý natešený písal zelenou aj Vladík. No a Kika je moja naj.kamoška a aby to nevyzeralo že ona Vladíkovi prezradila ako sa píše zelenou tak som napísala do skúšky html falošnú správu kde som ja pozmenila čas aby sedel s tým ked vladík písal zelene a celé som to narafičila aby to vyzeralo že som Vladíkovi prezradila ja ako sa píše farebne. No a Vladíkovi som napísala o čo ide že nech napíše že je to pravda že som mu to vyzradila. No a pred Kikou som sa to snažila predstierať že som mu to naozaj povedala...pričom to vôbec nebola pravda a záhadou je odkial sa dozvedel Vladík ako sa píše farebne. No a Vladík využil situáciu a Lubošovi,Daisukemu,Danielovi a ostatným userom vykecal ako sa píše farebne no vlastne Luboš to vykecal daisukemu..No a VLadík to zhodilk na mna akože som to ja všetkým vykecala.Proste ten zmrd využil situáciu :@. A všetci to dalej vykecávali a smaovali tu a tka dalej...A ja som to vlastne nikomu nevykecala. Vladík na to prišiel od niekoho iného ale nie odomna a už vôbec nie od Kiky. JA som to len celé narafičila aby to bolo na mna a Vladík to potom využil a vykecal ešte ostatným a zhodil to na mna. Takže aby ste v tom mali jasno: Ja som to nikomu nevykecala a Kika tiež nie. Vladík to od niekoho zistil pretože je to vritprdelka a každý vie že by bol kludaš rád keby bol admin no kto by nechcel však?!? No a ja som len chcela aby nebolo na Kiku že mu to vykecala lebo mu to nevykecala a takto to vyzeralo ako by mu to vykecala no a mne na nej záleží a nechcem aby ste ju obvinovali za to čo nespravila . No a ako osm to napísala tomu zmrdovi že nech to hraje tak to využil a schválne ešte spamoval a písal farebne akaždému to rozkecal a ešte aj to hodil na mna ... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3316 sekund |