Zapomenuté heslo

Useři

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
49.
10:31 | 24.dubna 2010
Ukrut: No ono už je to pár dní zpátky.
48.
Ukrut [VIP člen]
10:28 | 24.dubna 2010
Jo, choval jsem se jak - s odpuštěním - magor. =( Ale už jsem se z toho vyspal...
47.
10:20 | 24.dubna 2010
Vamaka: Tak teď jsi mě shodil ze židle.

Pokračování..

Suzuzi (moderátor)

Suzuzi je takovej divnej typ člověka. Občas se chová naprosto normálně a občas je totálně jetá, občas je hrozně hodná, ale to ještě neznamená, že se z ní nemůže stát nejzlejší člen SG komunity.
Vlastně, o Suzuzi toho nemám moc co říct, však my se spolu moc nebavíme. Jen musím uznat, že Suzuzi dělá opravdu dobrou věc, snaží se tohle SG udržet.. tak jí nestůjte v cestě!

Ukrut

Ukrut je taky můj oblíbenec, co se týče poslední diskuze na ICQ.. no.. choval se podivně. Jinak je to taky výbornej kamarád. Snaží se udržet čistou hlavu, je to takovej typ člověka, co se nesnaží vynikat možná je pro pár lidí dost neznámý.
"Fire, puntičkář světa je na Supergames.cz", já ho fakt uškrtim!

Daisuke

Je nutno dodat, že je to trochu blázen a blbec. Nevím, proč si zakládal mulťák. Jinak je s nim taky sranda. Snaží se aby na SG bylo čisto, tak opravdu dobře vyhrožuje Spammerům a ostatní havěti.. Trochu mě štvou ty hádky s Mhajou, kolem který vždycky vznikne ještě další a další. A potom polovina SG odejde na furt.. (Na 2 hodiny).

ColoredoMansfeld

Prohodil jsem s ním jen pár slov a už mi byl sympatický. Je dobře, že zase po dlouhé době kdy na SG přicházeli nováčci s IQ 80, přišel někdo chytrý s kým se dá úplně běžně pokecat. Je to naprosto stejný typ člověka, všichni o něm říkají, že je kritik a jak vidím, udělal jsi na SG spoustu kamarádů, zejména SniCky a Daisuke.

for-get (profi hráč)

Takže, for-get se dlouho neukázal na SG, vlastně kvů-li Rave, ne?
Docela mi tu chyběl.
Pomatuju si tu dobu, kdy se honosil avatarem Apple, stejný jako má teď Hepaa. Je to vlastně také můj oblíbený člen, s kterým se dá úplně výborně kecat.

Černá Listina

huno

Tohle je jeden typ lidí, který nemám rád! A huno to právě včera ještě více znásobil. Tyhle lidi můžou dostat infarkt z toho, když jim někdo dá penalizaci 100kr. a potom, když se vše vrátí do normálu, žádají nějakou pitomost! -_-"

Pokračování zase přiště..
46.
Ukrut [VIP člen]
8:57 | 24.dubna 2010
Tak já to také zkusím =) Řazení je náhodné.

Martin
No, Martin je prostě nejlepší. Bez něj by se "Nikdo" z nás ani neznal. (Neznáme se, ale sranda tu je. A bez něj by nebyla.) Docela si troufám říct, že je to velmi zkušený WWW tvůrce, protože vybudovat zábavný web, to nekonečné HTML, Scriptování... No, já bych to neudělal.

Jakub07
Co říct? Jsem tu krátce, ale za tudobu jsem o něm něco zjistil. Je spravedlivý, hodný a prostě kamarád. =) Byl bych rád kdyby ses nevykašlal na Supergames ještě aspoň 3 roky. =)

Vamaka
Alias Vamamka. Nový moderátor. No, musím uznat, ta modrá Ti sluší. =) Pokud jde o komentáře, moc se mi je nechce číst, ale mám už jich mám pár přečtených, jsou moc dlouhé.

Fir36e
Jo, kamarád. Tochu puntíčkář. Natáčím o tom film... Dnes je první zkoužka. Tak se dostavte. Fire je super, nové VIPko. Moc ti to sluší.. Trochu se škádlí s Vamamkou.

Vojife
Alias Vojštouch atd. Taky Tě budu provokovat. Já jsem Ukruťas a ty Vojštouch. Máš VIP vstupenku na můj film.
"Fire, puntíčkář světa je na Supergames.cz" Vojife je moc dobrý kamarád. Je chytrý, no a... někoho už štvě s tím s neustálým "Offtopic!" =)

Adam1998
O tobě toho moc nenapíšu chlapče. I když jsi ze Zlivi, což je pár Km od nás ještě jsem Tě neviděl. Doufám, že se snámi budeš zapojovat do diskuzí a tím nám řekneš o sobě něco víc. =)

k.ik.a.
Doufám, že mám ty tečky dobře Moc mi to ale promiň. Kika to nesnáší. Je to dobrá kamarádka, dobře se s ní kecá. =) Akorát si myslím, že si Profi být měla. Zasloužíš si ho. Ale když nechceš... No, dobře.

Asi konec, ale napíšu ještě později pár lidí.
45.
Vamaka [profi hráč]
8:11 | 24.dubna 2010
Ehm....no Martin?
44.
22:42 | 23.dubna 2010
Kdo měl funkci asi nejdýl?? Suzuzi?
43.
22:36 | 23.dubna 2010
Daisuke: Ale znám, ale znám.
42.
Vojife [VIP člen]
22:35 | 23.dubna 2010
Nevím...
Jsem dost zaneprázdněný...

A musel.
Zeptat se "jestli jsi normální??" bylo dost nevhodné...
41.
22:34 | 23.dubna 2010
No.. zase tolik ses omlouvat nemusel. Jen mě šve, že se člověk nehodlá ani podívat o stránku dál.
40.
Vojife [VIP člen]
22:28 | 23.dubna 2010
Fir >

Ježiš, omlouvám se za předchozí příspěvek.
Já myslel, že máš na mysli to o tobě.

To se vážně omlouvám a taky ti hrozně děkuju! =)
Promiň, je to na další stránce a nenapadlo mě se kouknout.
A... Myslíš to vážně? Já a velký umělec? D
No, každopádně - Díky!
Zobrazeno 81-90 z 129 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
8
Profily
7
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2026
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 1.4908 sekund