Vojife: Dík.
Btw.. k dobru SG?
Člověk něco napíše, a už to píše polovina SG. Jsem to ale slavný. ![]() |
Pokračování
SniCky (Profi hráč) Super člověk, jeden z mých oblíbených Profi hráčů na SG. Také se podílí na vývoji SG a nezadbává ho. Vtipný, chytrý, prostě super! Je fajn a byla by velká škoda, kdyby z nějakého důvodu musel odejít.
k.ik.a. Nelíbí se jí když se její nick píše s tečkami . Jmenuje se Kristýna. Taky super holka, je s ní sranda a dokáže člověka rozveselit. Pomáhá vyhrabávat zapadlá témata a celkově na SG pomáhá.
Ukrut Nedávno byl ještě profi-hráč, ale už není. Je pravda, že Profi-hráčství je za komentáře, ale podle mě si zasloužil nějakou hodnost, a ne jenom být normální user. Fir36e (VIP člen) Skvělý "týpek"! Lehce se naštve, ale to je jen drobnost, také se lehce uklidní. Má skvělý talent na vyrábění avatarů a dobře se s ním pokecá. Je to také jeden z mých oblíbených a opravdu hodně přispívá k dobru SG. =) DooMasek (VIP člen) Úžasný VIP člen, mám ho rád (nijak zvrhle, přátelsky ). Chová se jako VIP člen správně a VIP členství si rozhodně zaslouží.
Má rád ježdění na různých kolech.
Vamaka (Moderátor) Vtipný, dokáže skvěle rozesmát, je poctivý a spravedlivý. Trochu mě zaskočilo, když se stal moderátorem, ale rozhodně si to zaslouží a koná svou práci velice dobře! =) Má rád karate, plavání a biologii. Doom (VIP člen) Vůbec jsem ho nikdy neviděl, jen o něm vím, že dříve byl dokonce Moderátor a byl dost přísný. |
Já už jsem to psal někde jinde, ale dám to i sem. Admin - Martin Martin je opravdu skvělý Admin, jiného bych nechtěl. Je přátelský, nenechá SG na holičkách jak dopadlo spoustu stránek s jinými Adminy. Jednodušše je to nejlepší Admin, kterého jsem mohl poznat. Má rád sporty, adrenalin, hudbu a samozřejmě SG. =) Moderátoři: -Jakub07 Celým jménem se jmenuje Jakub Komárek. Stejně jako Admin je přátelský a skvělý Moderátor. Pomáhá aktivně k rozvoji SG a pro mě osobně je skoro stejně důležitý jako Admin. Opravuje, pomáhá a i přísně trestá, ale bez toho to přeci nejde. Dost se rozesmutním, když si vzpomenu, když jsme se jednou (ale jenom trochu) pohádali kvůli mému tématu Hodnocení podle hodnosti, ale brzy se to zpravilo. Má rád karate, bruslení, ježdění na kole a lyžování. -Suzuzi Také je přátelská, vtipná, hodně dobrá moderátorka. Hodně se také účastní vylepšování SG. Je také nejmladší moderátorkou v historii SG. -Vlasec Zas tak dobře ho neznám, když jsem se začal aktivně zabývat SG, zrovna tu hodně dlouho nebyl a až teď nedávno sem zase zavýtal. Jako všichni moderátoři opět konal svou práci skvěle. -Ravenka Asi nejslavnější moderátor SG vůbec. 13.11.2009 bohužel (nejspíš navždy =( ) odešla z SG, kvůli SPAMerům a podobné havěti a skoro všichni aktivní uživatelé SG toho litují (včetně mě). Moc jsem jí sice nezažil, ale vím toho dost, abych mohl říct, že konala práci moderátora lépe než špičkově. -Kobyla Skoro stejně jako Ravennka tu byl naposledy 10.11.2009. Toho už jsem nezažil skoro vůbec, ale viděl jsem pár komentářů, příspěvků apod. a z toho odvozuji, že byl přísný, ale spolehlivý. |
Ukrut > Děkuji, tak inteligentní? Hold jsem poslední rok a půl tvrdnul 3 hodiny na doučování ČJ. Když si to tak vezmeš tak i mě štvalo ty moje komentáře. Úryvek komentáře mé blbě tvrdohlavé osobnosti "fetys" "maximalne jsem se dostal do 7 kola nic moc prome ale vi jste dobry!! je to velmi dobra hra!!!" Upozornění: Nesmát! DD |
Dobré ráno. Fir > Hezká řeč =), co dodat? Blbec a blázen budu pořád a s tím nic neuděláš.. kiš kiš =P xDD |
Dokončení.... Mhaja Promiň mi to. Ale pro mě jsi nějaká podivná. Vulgární vyjadřování se mi vůbec nelíbí a když si vzpomenu na tu dobu co jsi ještě nebyla v BANu, no... Suzuzi Jo, tak to je záhadnost. Někdy je přísná, že to není možný, a někdy zas tak mírná. -10kr. za SPAM, no prostě to mi zůstává záhadou. Na Skypu se s ní, ale velmi dobře povídá. Jsem rád, že jsi Moderátorkou. Daisuke je další záhadou na SG, nejdříve - podle toho co psal - malej rozmazlenej spratek, který ani neumí psát a teď - Inteligentí, kamarád. I když ty jeho občasné "úlety" jako hádka s Mhajou, no... =) Černá listina Omlouvám se, že je to červěně, ale chtěl jsem to nějak odlišit. huno Ze začátku ses mi zdál, jako dobrý kamarád, ale včera? Jej,... okamžitě ses u mě posunul až na dno... Prostě nemám rád lidi, kteří se prohřeší, něco slíbí a je to jako by nic neudělali... Zbytek černé listiny příště... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2284 sekund |