Jéj, díky za to co o mně píšete i když polovina podle mě není pravda, ale nevadí... Luboš> Kdyby ses tak nesnažil o to aby o tobě psali, tak by si na tebe třeba někdo vzpomněl... Jinak třeba o tobě nepíšou, protože tě tolik neznají.. nebo se jim ( tak jak mě ) nelíbí jak se chováš |
Daisuke > Tak to mě dostalo!! D Říkáš jak neumí gramatiku a vzápětí napíšeš "mi". DD |
lubos > Nebuď naivní! Jsi trapnej! A co že jsi exprofi.. já,kika,Daxter,Mhaja jsme taky ex.. i Vojife a Fir.. jsou exprofi.. prosím tě dám ti jednu radu.. nepovyšuj se! Ok, když chceš abych o tobě napsal pravdu. Má to mít! 77lubos77 > Arogantní, naivní spratek kterej se povyšuje nad ostatní, nechápu jak se dostal na profiho. Vždyť pořádně ani neumí gramatiku a to jí mají Slováci lehčí než mi.. (nemají tvrdé i) Akorát profiho zneužíval a vůbec ostatním nepomáhal.. ok.. já taky gramatiku moc neumím ale snažím se ale on? "šak já som..." |
Vojife, máš tam pár chybek. Nejsem nejnovější profi-hráč. |
nevravím všetkých,šak ja som exprofi a som tu najon-line user |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8651 sekund |