Daisuke > Já tu byl ještě dlouho co tu byla ještě jak jsem tu byl pod přezdívkou "fetys" (správně to mělo být "fetyš" |
Tak Moderátorem se na 80% zítra nestane, je jich dost. =) |
Daisuke: Není hloupé psát Ravennku, když jsi se registroval potom co odešla naposled.
Jinak, hezky napsané.
,,vůbec bych se nedivil kdyby se zítra stal Moderátor.." Sice děkuji za podporu, ale myslím, že je to hloupost. Je tu mnohem více lidí, kteří by si moderátora zasloužili více.
|
Nebudu tu vypisovat celé SG! Kdo si počká ten se dočká, dočkej času, jako husa klasu! |
Budu to řadit podle mích nejoblíbenějších userů. (Nemyslete si že nemám rád Martina, on je nepopsatelně fantasticky suprově elegantně gentlemansky odborný admin SG.) =) 1. Asi můj nejoblíbenější user (teď VIP) Fir Proč? Protože on je ve své práci úplně báječný. Občas mi sem tam opravuje příspěvky a trochu mě kritizuje ale má na to právo bez něj bych byl na SG jenom tečka mezi sběrateli černých hvězdiček. Ale on kritizuje i sebe. Obvykle radí ostatním, má kvalitním komentáře a myslím že si toho VIP zasloužil. Má i navíc, vůbec bych se nedivil kdyby se zítra stal Moderátor. 2. Vojife On je moc milý a také si VIP zasloužil, Fir má pravdu, je výtvarně nadaný, u hře Free Rider 2 má krásné mapy. Několikrát vyhrál soutěž a pamatuji si ho i jako profiho. (to asi všichni... někteří jsou tu nový a co? D) nejvíce mě zaujal jeho přístup k práci a ostatním, je vidět že má nové usery rád a že jim hned radí co a jak. V práci je úžasný a má stejně dobré komentáře jako Fir a sním je nejlepší dvojka. 3. Kuba > Když sem tu byl ještě jako parchant, tak na mě nechtěl být přísný (tenkrát když tu byla Ravennka, tak ta na mě nečekala "Dostaneš penalizaci pozor!" než sem se rozkoukal měl jsem 200 Kr.) ale Kuba mě upozorňoval, že já ho neposlechl, díky němu jsem se polepšil, když už jsem byl v mínusu tak jsem si to uvědomil... pozdě =( ale teď jsem tu a jiný. =) 4. DooMasek > Velmi nadaný biker (to je ten co jezdí na kole a skáče atd.. atd..) asi jeho nejlepší hra na SG je Free Rider 2, divíte se? Dlouho už tu nebyl což je škoda. Je na stejném místě jako SniCky. Mám ho rád jako kamaráda, a tak to bude. Další budou > Mhaja, Ravennka a Counter Strike =) |
ja budem na dobrej či zlej listine(prosím na dobrej) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3368 sekund |