Já bych tam napsal ještě "Strikero-Samsonové války" + odchod Strikera, to je také významná událost, ale nevěděl jsem, kdy to bylo. |
Vojife> To nebylo zas tak na tebe... ale u tý příležitosti už jsem to napsala... Jakub> Tak Sice tu byla před Kobym, ale to na věci nic nemění |
Jakub > Samozřejmě... tak přispívejte.. mě nic nenapadá já tu jsem krátko |
Kika (11) > Vždyť jsem tam napsal i Kobylu. Jakub > Přesně tak, taky si myslím. |
Ježda slavnější... to možná jo, ale proč se na Kobyho tak zapomíná? Na tohle téma jsem s Rave kecala už několikrát a taky ji to mrzelo... vždycky když někdo nadával Rave a Kobymu, tak se potom omluvil jenom Rave a Koby nic... To samý jednou udělal Fir... A mě to prostě mrzí... pro mě jsou Rave a Koby na stejné úrovni, protože když něco vymysleli tak spolu... Jasně, Rave tu byla víc, protože aji měla víc času, ale... |
Ano, ano... kobyla a Rave vymysleli profi, a mnoho dalších "vylepšení"... Řekl bych, že Rave byla mnohem slavnější než kobyla, kiko... |
Odchod Rave byl jakoby 11.11. 2009, toho 13. šla jen něco napsat o Martinovi viz. někde v topicu Ale to je jen takovej detail A proč všichni mluvíte jen o Rave? Vždyť Kobyla tu taky udělal spousty práce, byl s Rave jako jedna ruka ;( Ach jo... |
To jste tomu pomohli! Důležité události z minulosti: 30.10.2006 - Založení SG 10.11.2009 - Odchod Kobyly 13.11.2009 - Odchod Ravennky ='( 04.01.2010 - Velká hádka, málem odchod 3 Profi 12.03.2010 (dnes) - "Den obviňovaní", zakládání témat "o sprostých userech" apod... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4393 sekund |